1778
Met deze originele kerstcadeaus zit je bij iedereen goed!
Gepubliceerd: 01-06-2021 Laatste update: 25-07-2021

Kerstmis is een tijd van liefde, licht en, natuurlijk leuke kerstcadeaus. Als jij al jaren lang aan de (kerst)top staat als het gaat om de meest originele cadeaus dan hoef je dit lijstje waarschijnlijk niet te lezen. Als jij zo’n persoon bent die elk jaar weer aan zichzelf beloofd om dit jaar echt een origineel cadeau te geven en niet verder komt dan een waardebon, dan is dit lijstje helemaal voor jouw geschreven.

1. Parachutespringen
Heb jij met de lootjes iemand getrokken die altijd al uit een vliegtuig heeft willen springen? Of als je die ene persoon getrokken hebt die altijd een grote mond heeft, maar waarvan je weet dat diegene het zelf nooit zou doen, is parachutespringen een perfect cadeau.

2. Een drone
Dit is eigenlijk meer voor wanneer je een man een kerstcadeau moet geven, maar wanneer je geen idee hebt: mannen houden van gadgets. Geef een drone als kerstcadeau en je hebt van een man eventjes een blije jongen gemaakt.

inspiratiebrochures1.png

3. Reis
Wil je echt een speciaal persoon bedanken voor dat jaar omdat diegene er altijd voor je was of om een andere reden? Geef dan een leuke reis cadeau. Kies een reis waar bijvoorbeeld over gepraat is of die nog op allebei jullie reis lijstje staat. Je gaat natuurlijk wel met die persoon mee.

4. Een speciale betekenis
Als je in een relatie zit dan waardeer je de kleine dingen en we weten allemaal dat een vrouw het heerlijk vindt als haar man romantisch is. Geef daarom je vriendin of vrouw leuke kerstcadeaus waar voor jullie beide een speciale betekenis aan zit. Wat het ook is, het gebaar is romantisch en origineler krijg je het niet.

5. Spread the love
Moet jij een cadeau verzinnen voor een stelletje, maar heeft dit stel eigenlijk alles al wel? Laat dan een leuk kristal graveren. Bijvoorbeeld in de vorm van een hart met hun trouwdatum erop. Dit is origineel en hier zullen ze mee pronken.

6. Prinses
Moet je een kerstcadeau verzinnen voor iemand die helemaal gek is van prinsessen? Laat dan een badjas personaliseren met “prinses” gevolgd door haar naam. Ieder meisje (en sommige vrouwen) zouden dan in de zevende hemel zijn.

7. Poster
Dit is leuk voor je moeder, oma, tante, broer, zus etc. Kies als origineel kerstcadeau een gepersonaliseerde poster met daarop de redenen waarom je van diegene houdt. Of personaliseer je poster met een persoonlijke tekst.

8. Inpakpapier
Je kunt natuurlijk ook met het inpakpapier origineel zijn door jouw cadeautje in te pakken met het inpakpapier waarop een foto staat van haar/zijn gezicht. Dit tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht.

9. Workshop
Geef een workshop cadeau. Je kunt bijvoorbeeld een workshop kiezen waarvan je zeker weet dat jullie hier beide veel plezier in gaan hebben.

10. Geef een huisdier
Wil jij je nichtje, neefje of je eigen kindje(s) nu eens echt verrassen? Verras ze dan met een puppy of een ander huisdier. Hier zullen ze je altijd dankbaar voor zijn en je bent direct de coolste oom/tante/moeder/vader/opa/oma in de hele wereld.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide