7285
Kersttrends 2018: goud, hout en terug naar een echte kerstboom
Gepubliceerd: 14-11-2018 Laatste update: 17-11-2018

Wanneer Sinterklaas het land verlaat, staat kerst voor de deur. Dit is voor veel mensen dan ook hét moment om hun huis in kerstsfeer te brengen. Maar de echte kerstliefhebbers starten al in het najaar met hun voorbereidingen op Kerstmis. Dat merkt ook bol.com. Er wordt zelfs in oktober al druk gezocht op kersttrends in de winkel. Bol.com ziet dat de kleur goud helemaal terug is, net als natuurlijke materialen zoals hout. En dit jaar gaat men weer voor een échte kerstboom, die het centrum vormt van een kerstinterieur dat is gebaseerd op Scandinavische invloeden.

 

bol-kersttrends-kerst-2018-13 kopiëren.jpg  

inspiratiebrochures1.png

Gouden kerst
Bij bol.com werken specialisten die jaarlijks op zoek gaan naar kersttrends om klanten te inspireren. Met een gouden kerst zit men dit jaar helemaal goed. Gouden kerststerren, sfeerlicht en een kersttafel gedekt met goud bestek. De plastic gouden kerstballen zijn tot nu toe het best verkochte artikel voor komende kerst. En bij goud blijft het niet, want meer dan ooit wordt het gecombineerd met andere tinten zoals oker, zilver en metallic. Dit creëert een klassieke, stijlvolle uitstraling.

bol-kersttrends-kerst-2018-07 kopiëren.jpg

Natuurlijke materialen
Fan van natuurlijke, warme kleuren? Een van de kersttrends dit jaar is het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, touw, vachtjes, fake fur, wol, bamboe en accenten van dennentakken. Onder het mom van ‘less is more’ zien we kleine kerstbomen van hout, houten rendieren en placemats van bamboe. De steigerhouten kerstboom wordt in deze categorie het best verkocht. Wie het goed doet, kan zijn decoratie in deze stijl zelfs de hele winter laten staan.

bol-kersttrends-kerst-2018-01.jpg

Echte kerstboom in alle maten
Bol.com merkt dat er steeds meer vraag is naar een échte naaldboom voor kerst. In samenwerking met een gespecialiseerde partner zorgt bol.com er als eerste grote online winkel voor dat er naast honderden varianten van kunstkerstbomen nu ook echte naaldbomen makkelijk online kunnen worden besteld en thuisbezorgd. Kerstbomen van Nordmann zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, van 70 tot 300 centimeter hoog, waardoor je maximale keuze hebt en de boom bestelt die bij jouw interieur past. Het slepen door de straten met een boom of een auto vol dennennaalden hoeft dit jaar dus niet meer.

bol-kersttrends-kerst-2018-09 kopiëren.jpg

bol-kersttrends-kerst-2018-14 kopiëren.jpg

bol-kersttrends-kerst-2018-11 kopiëren.jpg

Kerstinspiratie
Met de juiste artikelen kan er in no-time een supergezellige kerstsfeer worden gecreëerd. Via de webpagina bol.com/kerst inspireert bol.com haar klanten met de trends voor deze kerst. In samenwerking met winkeliers uit Nederland en België worden deze trends gecombineerd met een breed assortiment aan woonaccessoires zoals kussens, kaarsen, kandelaren, kransen en zelfs rendieren. Ook kerstverlichting voor binnen en lichtsnoeren voor buiten zijn verkrijgbaar. Daarnaast wordt de kersttafel een waar feestmaal dankzij de mooiste tafeldecoraties, van feestelijk servies en kirstallen glazen tot mooie besteksets.

bol-kersttrends-kerst-2018-16 kopiëren.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide