2309
Kersttrends 2018
Gepubliceerd: 04-10-2018

Ben jij afgelopen dagen al in het tuincentrum geweest? Dan kan je de kerstafdeling niet gemist hebben. Begin oktober zijn de meeste tuincentra klaar voor de kerst en kan jij genieten van de mooiste kerstdecoraties om je huis in kerstsfeer te brengen. Traditioneel zien we elk jaar de kleuren rood groen en wit terugkomen maar net als in de woontrends zien we ook andere stijlen voorbij komen. Wat de kersttrends voor 2018 zijn zochten wij voor je uit.

 

Luxe & Glam
In 2018 dompelen we ons vooral onder in heel veel luxe. We zien glimmende materialen en goudkleurige accessoires. Rood gecombineerd met goud, goud met wit en wat dacht je van goud met roze. Roze is een kleur die we al terug zagen komen in de nieuwste woontrends maar nu ook steeds meer in de kerstdecoraties. Bijvoorbeeld roze strikjes in de boom, roze tafellopers of roze kerstballen met gouden glitters. Goud komt niet alleen terug in de decoraties in de boom maar ook het bestek mag anno 2018 gerust van goud zijn of wat dacht je van goudkleurige glanzende champagneglazen. Wil je nog meer luxe creeeren werk dan met glamoureuze stoffen zoals velours of satijn.

inspiratiebrochures1.png

Kerst kleur
Kan jij niet kiezen tussen een bepaalde kleur want vind jij alles wel mooi? Dan zit je dit jaar goed want het is in de kersttrends 2018 helemaal oke om verschillende kleuren met elkaar te combineren. We zagen zelfs een regenboomkerstboom voorbij komen. Voor jou iets teveel van het goede? Je kunt ook kiezen voor 1 basiskleur, bijvoorbeeld blauw! Ook heel hip voor de komende kerstdagen. Blauw gecombineerd met wit geeft een winterse sfeer aan het interieur. Combineer dit met wat gezellige lampjes en jouw kerst kan niet meer stuk!

Overigens hoeft je je helemaal niet te beperken tot de woonkamer met de kerstdecoratie. Ook in de slaapkamer geven kerstlampjes een ontzettend knusse sfeer, gooi wat kerstkussens op je bed of versier je ramen met kerstsneeuw en winterse figuurtjes.

1 kerstboom?
Welnee dit jaar willen we overal in huis de kerstsfeer proeven en nee dan hoeft natuurlijk niet in elke ruimte een flinke Nordman te staan. Je kunt ook kleine decoratie boompjes kopen, houten boompjes of een boompje gedecoreerd tegen de muur. Zet gezellig een boompje met lampjes neer op het aanrecht of creeer een mini kerst jungle door wat verschillende groene planten met kerstdecoraties te versieren.

Oke, het is nog even wachten op je kerstpakket maar wat ons betreft kunnen we los met versieren.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide