3854
Kerstinkopen: hier vind je online de leukste cadeaus!
Gepubliceerd: 06-04-2020 Laatste update: 25-07-2021

Heb jij al bedacht waar je dit jaar inkopen doet voor de feestdagen? In deze onzekere, rare tijd is het internet je beste optie: bij webwinkels kun je veilig én uitgebreid winkelen. Maar er is zoveel keuze dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je op weg met de leukste, origineelste online cadeaus en versieringen!

Een beetje hulp

Niemand weet hoe de winterse feestdagen van 2020 eruit zullen zien. Kunnen we samen Kerst vieren of zitten we in een serieuze lock-down? Zolang het COVID-19 virus rondwaart moeten we ons aanpassen. Gezellig een dagje winkelen in de grote stad is er misschien niet bij; maar online zijn genoeg cadeaus te vinden! Zoveel zelfs dat je soms niet weet waar je moet zoeken. Gelukkig hebben webshops daar een mooie oplossing voor gevonden. Met de hulp van een cadeaukiezer is online Kerstshoppen echt een feestje. In een paar stappen vind je inspiratie voor jouw ideale cadeau; einde cadeaustress!

Bij andere websites kun je handig filteren op cadeautype. Zoek je een altijd-goed-cadeau voor een sportieve man of juist een duurzaam cadeau in de categorie ‘reizen’ voor een vrouw die graag de wereld over reist? Dankzij de filters kom je bij originele, passende kerstcadeaus terecht! Of heb jij een lootje getrokken van een persoon die werkelijk alles al heeft? Deze cadeauvinder brengt je op de meest originele en creatieve ideeën: no way dat jouw lootje dit al heeft!

inspiratiebrochures1.png

Voor de thuiswerker

Als je een mooi cadeau zoekt voor je partner, denk dan eens terug aan de afgelopen maanden; waarschijnlijk hebben jullie die veelal samen thuis doorgebracht. Dus wat denk je van een lamp, bijzettafel of kastje om jullie huis wat gezelliger mee te maken? Thuiswerken zullen we, ook na deze epidemie, steeds vaker doen dus mooie meubels zijn een uitstekend cadeau. Ook leuk: originele retro meubels en accessoires! Zoals een platenspeler, neonverlichting of een ouderwetse pooltafel voor in de pauze van je thuiswerkdag.

Vergeet de versieringen niet!

Juist in dit vreemde, ongezellige jaar zijn gezellige versieringen in huis extra belangrijk. Ook daarvoor hoef je de deurniet uit! Een kunstkerstboom koop je gewoon online. Verwen jezelf dit jaar met nieuwe kerstballen, gezellige decoraties en kaarsjes. Hang lichtjes voor de ramen en in de tuin. Stop de schoenen van de kinderen net een keertje vaker vol met leuke Sint cadeautjes. En zet de kerstcadeautjes een weekje eerder onder de boom, zodat het feestelijke gevoel alvast kan groeien.

Cadeau op afstand

We willen er niet aan denken, maar er bestaat een kans dat we Kerst niet in het samenzijn van onze (grote) familie kunnen vieren. Hoe verras je jouw lieve zus dan met een mooi cadeau? Hoe kun je je ouders een warm hart toedragen zonder op bezoek te komen? Maak een persoonlijke wanddecoratie van foto’s voor je dierbaren, zodat je tóch een beetje bij ze bent! Of stuur ze een ander mooi cadeau; natuurlijk wil je die het liefste zelf geven, maar ook via de post tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je zus of moeder.

Begin op tijd met kerstshoppen!

Al lang voor het virus ons land binnenkwam ontdekten we webshops en pakketdiensten. Met als gevolg dat Sinterklaas nogal eens een gedicht moest schrijven over een vertraagd cadeautje. Nu we allemáál aangewezen zijn op online winkelen is de druk op webwinkels en pakketdiensten enorm! Dus doe je feestinkopen ruim op tijd. Zodat je alle cadeautjes in huis hebt voordat Kerst voorbij is.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide