538
Kerstfestijn bij Graham & Brown
Gepubliceerd: 04-09-2023

Kerst is meer dan een seizoen, het is een gevoel! En wat is een betere manier om dit te vieren dan met een frisse wind door onze kerstdecoratie? Graham & Brown gaat dit jaar voor een creatieve twist, in plaats van de traditionele kerstkleuren.

James Greenwood, de interieurs goeroe bij Graham & Brown, zegt: "Decoratie tijdens kerst is ons ding! Het is een seizoen van saamhorigheid en daarom willen we dat ons huis warmte en gezelligheid uitstraalt voor al onze dierbaren."

Ontdek drie sprankelende kerstthema's

Winterse eenvoud: Jack Frost

Denk aan het serene landschap van Scandinavië tijdens de winter. De 'Jack Frost' look is geïnspireerd op de rust van de winter met zijn matblauwe designs. Perfect voor minimalisten, het combineert ook prachtig met mat wit en neutrale tinten. Een vleugje sereniteit te midden van de feestelijke drukte.

inspiratiebrochures1.png

Vrolijke tinten: Zest of Christmas

kersttrends-graham-brown-3.jpg

Kerst is synoniem aan geluk en daarom brengen we het feest naar je woonkamer. De 'Zest of Christmas' is als een potpourri van kleuren en emoties, uitnodigend en opgewekt. Terwijl het je huis opvrolijkt voor de feestdagen, is het ook een stijl die je het hele jaar door kunt waarderen. Een levendige keuze voor diegenen die het traditionele willen overstijgen.

Glamour in huis: House Envy

kersttrends-graham-brown-2.jpg

Laat de buren maar gluren! De 'House Envy' stijl is gedurfd en onderscheidend. Diepe groene tinten vermengen zich met zachte meubels om een moderne, chique sfeer te creëren. En laten we de gouden en lichte houten accenten niet vergeten die de ruimte naar een hoger niveau tillen. Elegante raffinement op zijn best.

Praktische tips en leuke feitjes

  • Groen, behalve dat het een traditionele kerstkleur is, wordt ook geassocieerd met vernieuwing en een nieuw begin. Een geweldige keuze voor het nieuwe jaar!
  • Scandi-design gaat over functionaliteit en schoonheid. Minimalistisch maar nooit saai.
  • Durf te mixen en matchen! Kerstdecoratie hoeft niet beperkt te blijven tot december. Sommige elementen kunnen het hele jaar door een verfrissende touch aan je interieur geven.

Geniet van het feestseizoen en laat je interieur stralen met Graham & Brown!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide