696
Kerst 2023 bij Intratuin; We kunnen alle kanten op!
Gepubliceerd: 02-11-2023

Nu de dagen grijzer en natter worden gaan de harten van de echte kerstliefhebbers natuurlijk alleen maar sneller kloppen. En met de prachtige kerstcollecties van Intratuin geldt dit niet alleen voor de liefhebbers van deze periode, maar eigenlijk voor iedereen. Zoals we van Intratuin gewend zijn, hebben zij de kerstcollectie samengevat in vijf prachtige kersttrends, allemaal vastgelegd in betoverende kiekjes van Louis Lemaire. Benieuwd welke kersttrends jij mag omarmen? Lees snel verder.

De vijf op een rij 

Wanneer we naar de Kersttrends van 2023 kijken, dan kunnen we eigenlijk concluderen dat alles mag en kan. Van de pure Raw Mystery met zijn natuurlijke elementen naar de Balanced Home kersttrends die helemaal aansluiten op de rustige Japandi stijl. Maar ook de klassiekers van toen op het gebied van kerst krijgen een eigen plekje met de Retro Revival.

intratuin-retro-revival.png

inspiratiebrochures1.png

Op zoek naar wat extra warmte? Dan zijn de gouden en bordeauxrode accessoires alles wat je zoekt binnen de kersttrends van 2023. En dan tenslotte misschien wel onze favoriet, namelijk Christmas Blues. Dit is een mix van alles, de klassiekers van toen met daarbij de nieuwkomers. Traditionele boomkaarsjes, maar uiteraard helemaal verantwoord op elektriciteit. En ruimte voor natuurlijke invloeden zoals mooie takken en vogeltjes voor in de boom.  

intratuin-kersttrends-balanced-home.png

Trends uitgelicht 

Wat voor kerst 2023 echt bovenaan ons verlanglijstje prijkt? Allereerst een prachtige en verantwoorde kunstboom. Het mooie aan de bomen van vandaag de dag is dat je nep echt niet meer onderscheidt van echt. Maar ook de echte boom kun je tegenwoordig op een verantwoorde manier aanschaffen, bij Intratuin vind je beide! 

intratuin-christmas-blues.png

Daarnaast is het personaliseren van je boom ook een onwijs leuke kerstrend die we bij alle kersttrends van 2023 bij Intratuin ook terugzien. Van hangers in de vorm van vogeltjes tot hartjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn wel prachtige hangers voor in de boom of op de kersttafel van 2023 te vinden.  

intratuin-raw-mystery.png

Kun je niet wachten totdat je je aan al dit leuks kunt verlekkeren? Dan hoef je niet veel geduld meer te hebben. Bij Intratuin openen de Kerstshows traditiegetrouw al in oktober! Dus wacht niet langer en geef je ogen snel de kost aan al dit heerlijke kerstgeweld.  

Dus breng licht in de donkere dagen door lekker vroeg je te verheugen op de mooiste en meest magische tijd van het jaar. Met de kersttrends van 2023 gaat dat bij Intratuin ongetwijfeld lukken!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide