1910
Kerst 2021 met Bloomingville

Ken jij Bloomingville al? Het merk werd in 2000 opgericht door de Deense Bettina Stampe. Het werd al snel een internationaal succes en je vindt Bloomingville bij de (web)shops met de betere accessoires. Bloomingville valt op door de Scandinavische look met een robuuste, maar warme stijl.

Er worden ieder jaar niet minder dan 8 nieuwe collecties uitgebracht. Een ervan is een collectie voor de feestdagen, die de Bloomingville Christmas Collection wordt genoemd. Ben jij al nieuwsgierig waardoor de kerstversieringen in 2021 kunnen worden getypeerd? Hieronder vind je de meest opvallende trends voor Kerstmis 2021 en kun jij alvast je keuze maken.

1. Natuurlijke materialen

Van Bloomingville mag je aandacht voor de natuur verwachten. Dit jaar zijn de ornamenten minder uitbundig en behoren papier en hout tot de veel voorkomende materialen. Dat zie je bijvoorbeeld in de sobere kerstkrans met neutraal gekleurde objecten. Zoals je van Bloomingville mag verwachten, is er een grappige verrassing door een vogel in de krans te verwerken.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

2. Versieringen van papier

bloomingville-kerst-trends-2021-03_kopiëren.jpg

Ook in de kerstboom mag het dit jaar een beetje minder glitter. De papieren versieringen hebben een touch van het verleden en laten zich goed combineren met standaard kerstballen in minder opvallende kleuren, zoals zilver en goud. Ook wat de verlichting van de boom betreft mogen er dit jaar wat snoeren in de kast blijven liggen. Zet wel wat extra accessoires neer in de vorm van houten kerstboompjes. Die zijn dit jaar helemaal in bij Bloomingville.

3. Kersttakken als versiering

bloomingville-kerst-trends-2021-12_kopiëren.jpg

Wellicht doet het beeld je ook een beetje aan Pasen denken. Een kale takkenbos in een eenvoudige geglazuurde vaas. Maar de takken worden niet versierd met paasornamenten, maar met kerstballen. Ook hier ontbreken de fraai vormgegeven vogels niet. Die vormen een opvallende verschijning in de Christmas Collection 2021.

4. Scandinavische accessoires voor de (ontbijt)tafel

bloomingville-kerst-trends-2021-10_kopiëren.jpg

In alle producten van Bloomingville herken je die Scandinavische oorsprong. De versieringen op de tafel zijn robuust, maar geven een warm effect. Met een aantal kerstbomen van verschillende materialen creëer je meteen een feestelijke maaltijd. En waar sfeer is, horen kaarsen, waarbij de aandacht naar de vorm van de kaarsen gaat en de kaarsenhouders eenvoudig blijven. Ook hier past een vogeltje zonder twijfel tussen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners