2438
Kerst 2020: deze kersttrends wil je zien
Gepubliceerd: 04-09-2020

Eén van de fijnste feestdagen komt er weer aan: Kerstmis. Deze dagen draaien om samenzijn met je familie, terugkijken op je jaar en lekker eten en drinken. En niet te vergeten: een warm en knus interieur! Kerst is de uitgelezen tijd om je huis helemaal in feestelijke sferen in te richten. Dat gaat verder dan alleen een kerstboom en een kerstkrans op de deur – met deze drie prachtige kersttrends kom jij helemaal in de christmas mood.

 

De warmste tijd van het jaar: Kerstmis

Heerlijke diners met je vrienden en familie. Lekker alleen met kaarsjes aan je favoriete films kijken. Tijd voor heerlijk feestelijke cocktails en chique borrelhapjes. Als de feestdagen naderen krijgen wij niet alleen zin in het sociale en knusse aspect van Kerstmis, maar kijken we vooral hals reikend uit naar de verandering in ons interieur. Want een goed feestje geef je toch in een sfeer met prachtige kerstkleuren, met een feestelijke dinertafel en de juiste accessoires. Met de straks genoemde drie kerst knallers zit je sowieso goed: met dezekleuren- en stijltrends zet je precies de juiste toon voor heerlijke feestdagen.

inspiratiebrochures1.png

Trend 1: Green Ritual. Natuurlijk groen, de kleur van kerstmis

  kersttrends-2020-green-ritual-02_550.jpg

  kersttrends-2020-green-ritual-0_550.jpg

Denk je aan een kleur die kerst representeert, dan denk je aan groen. Niet echt een trend, zullen je misschien denken, maar niks is minder waar. Ga eens niet voor dat typische kerstgroen, maar kies voor zachte, lichte tinten om je interieur dichter bij de natuur te krijgen. Deze kleur staat voor rust en authenticiteit: precies wat je nog hebt om de feestdagen te vieren met je dierbaren. Niets meer, en niets minder: natuurlijk groen is dé kleur van kerst 2020.

Trend 2:Happy get-together. Urban speelse sferen

kersttrends-2020-get-together-06_550.jpg

kersttrends-2020-get-together-09_550.jpg

Waar je met bovenstaande trend de natuur in huis haalt, breng je met bijzondere accessoires en door het mixen and matchen van kleuren en materialen de speelse sferen in je woning. Denk aan mat en glanzend, groot en klein en glad en gevlochten of geknoopt. Door gerecyclede materialen te gebruiken bereik je precies die speelse sfeer die je zoekt. Het mag botsen, het mag speels zijn; net zoals in het stadse leven.

Trend 3: Silken Party. Zijde; chique en feestelijk

kersttrends-2020-silken-party-06_550.jpg

kersttrends-2020-silken-party-08_550.jpg

Sensueel, luxe en stijlvol: zijde leent zich uitstekend voor de feestdagen. Voor je kleding, maar ook voor je interieur! Met zachte, romige kleuren en de subtiele glans maak jij je huis klaar voor de momenten om nooit te vergeten. Glans, zijde achtige stoffen en lichte glazen lenen zich uitstekend voor de opmaak van een prachtige dinertafel. Laat je creativiteit op de loop en creëer bijvoorbeeld volume op tafel met organza of hang metallic glanzende kerstballen als decoratie boven de tafel. Hoe feestelijk!

Bron beeld: Christmasworld.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide