1904
JYSK kerstcollectie van 2021
Gepubliceerd: 07-11-2021

De nieuwe kerstcollectie van JYSK ligt in de winkels en is verkrijgbaar op JYSK.nl. De kerstcollectie bestaat uit sfeervolle winterdecoratie, kerstverlichting, kerstboomversiering en accessoires voor een mooi versierde kersttafel.

Kerst 2021 staat bij JYSK in het teken van nostalgie en de collectie is geïnspireerd op elementen uit de natuur. Traditionele kerstkleuren worden gecombineerd met aardse tonen, goudtinten en glinsterende lichtjes.

De kleur rood vormt dan ook de rode draad in de kerstcollectie en zie je veelvuldig terug in verschillende producten, zoals tafelkleed GULDSTEN, theelichthouder SKINFAXE en plaid ISTAPP.

inspiratiebrochures1.png

Veel mensen hebben een fijne herinnering aan de kerstdagen uit hun jeugd. In de kerstcollectie van JYSK wordt een gevoel van nostalgie opgeroepen met producten zoals notenkrakers VALI, EUKLAS of DISER, kerstmannen BOND, FORSETE en DVALIN en schaaltje HORNBLENDE.

Breng licht in de duisternis

Dit jaar is het assortiment kerstverlichting uitgebreid met nieuwe, decoratieve kerstverlichting voor zowel binnen- als buitenshuis. Krans SKRIFTSTEN geeft prachtig licht met zijn 960 ledlampjes, lichtsnoer GUTTORM is extra lang en heeft meer dan 1500 ledlampjes en lichtsnoer FLINTSTEN staat prachtig op een decoratieve schaal.

“Het viel ons op dat klanten graag kerstverlichting voor buiten kopen en dan in het bijzonder de langere lichtsnoeren. Om die reden hebben we extra lange lichtsnoeren aan ons kerstassortiment toegevoegd,” zegt Susanne Banks, Categorie Manager van het kerstassortiment bij JYSK.

Stijlvolle kerstdecoratie

Om het binnen gezellig te maken tijdens de feestdagen, heeft JYSK stijlvolle kerstdecoratie aan het assortiment toegevoegd. Niet alleen tijdens kerst staan deze items mooi in je interieur, gedurende de hele winterperiode zorgen ze voor sfeer in huis.

Verwelkom gasten met kerstkrans ANDRIMNE bij de voordeur. Deze krans past bij lichtsnoer VIVIANIT, waarin kunstdennentakken worden gecombineerd met sfeervolle lichtjes. Een andere manier om het lichtsnoer te gebruiken is door het te combineren met een lantaarn, zoals NUUMIT of om dienblad FELDSPAT er mee te decoreren samen met kerstballen PIBESTEN.

Maak jouw huis klaar voor de winter én de feestdagen met de nieuwe kerstcollectie van JYSK.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide