10011
Housedoctor Kersttrends 2018: chique en sfeervol
Gepubliceerd: 08-11-2018 Laatste update: 09-11-2018

Kerst draait om samenzijn, herinneringen creëren. Een sfeervolle setting draagt daaraan bij, en dat weten de ontwerpers van Housedoctor heel goed uit te dragen met de Kerstcollectie van 2018! Housedoctor laat bovendien zien dat design en sfeer een prachtig koppel zijn.

 

house-doctor-kerst-2018-15.png

inspiratiebrochures1.png

kerstHeaven on earth

Je herkent de Housedoctor Kersttrends 2018 aan een Scandinavisch design met een chique  en toch warme uitstraling. Dat hebben de accessoires te danken aan een elegante lijn en het gebruik van sfeervolle materialen zoals suède, papier, messing en nikkel. Een mix van aardse materialen met feestelijke glitters en subtiele gouden details. Zo passen de kerstaccessoires prachtig bij je moderne interieur en voegen ze sfeer toe zonder aan stijl in te leveren!

house-doctor-kerst-2018-41.png

Een kerstboom met stijl

Staat het kerstboom-shoppen al in je agenda geblokt, maar heb je helemaal geen zin in wéér dezelfde versieringen als elk jaar? Met de Housedoctor kerstballen en decoraties ziet je boom er compleet anders uit. Van een 8 centimeter brede bloemblaadjes-bal met glitters tot een robuuste, houten ster voor een natuurlijke sfeer. Of een prachtige papieren kerstengel met een gouden hoofd en halo. En wat denk je van een nikkelkleurige kerstbal die je kunt vullen met chocolaatjes?

house-doctor-kerst-2018-35.png

Nét even anders

Met de Housedoctor Kersttrends 2018 houdt het niet op bij de kerstboom: daarvoor vind je té veel leuke decoraties in de collectie. Een miniatuur kerstboompje met een zilveren of gouden afwerking bijvoorbeeld, voor op een mooi gedekte eettafel. Of een suède kerststok voor boven de open haard. Kaarsenhouders in goud, waarbij het licht prachtig door de kleine perforaties schijnt; mooie waterglazen met een Bohémien decoratie; sierlijke ornamenten voor op de veranda of bij de voordeur… De Housedoctor Kerstcollectie 2018 maakt van jouw feestdagen een extra gezellig en fijn samenzijn!

house-doctor-kerst-2018-34.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide