981
Gezelligheid met de IKEA kerstcollectie 2023
Gepubliceerd: 26-08-2023 Laatste update: 14-12-2023

De kerstcollectie van IKEA is een jaarlijks terugkerend hoogtepunt dat ons steeds weer weet te verrassen. Kenmerkend voor IKEA's kerstassortiment zijn de sfeervolle verlichting en het authentieke Zweedse karakter. Dit maakt het tot een collectie waar elke kerstliefhebber naar uitkijkt. Elk stuk uit deze collectie brengt ons dichter bij die gezellige, feestelijke sfeer waar we allemaal van houden.

De STRÅLA verlichting laat je stralen 

ikea-kerst-collectie-2023-14.jpg

Ieder huis kent wel een donker hoekje, maar met de speciale kerstverlichting van de STRALA lijn is dit al snel verleden tijd. Met deze stijlvolle verlichting krijgt elke plek in een handomdraai een flinke dosis winterse gezelligheid. Dit kan ook niet anders wanneer je een lijn STRALA noemt, wat Zweeds is voor stralen. De kerstster is wel echt een musthave, zeker nu die in de bekende kerstkleuren rood en goud is vormgegeven. Maar ook de modernere kerstliefhebber komt aan zijn trekken, ook een witte gepoedercoate kerstboom met ledlampjes zit in deze collectie! 

WIN-VLOERKLEED.png

Strenge winter met VINTERFINT 

Een andere lijn binnen de kerstcollectie van IKEA is de VINTERFINT, oftewel lekker winters op z’n Zweeds. Van kleine en bescheiden accessoires tot opvallende kerstballen; binnen deze collectie vind je het allemaal. Van de servetten tot de rode kerstballen set, het wordt een traditionele en sfeervolle kerst met deze kerstcollectie van IKEA 2023. Zoals we IKEA kennen houden ze ook rekening met de kleinere huizen, de tweedimensionale kerstboom van gelakt bamboe is een ware eyecatcher die weinig ruimte inneemt. Voor ieder huis een kerst op maat met IKEA 2023! 

ikea-kerst-collectie-2023-16.jpg

Onbekende gast 

Het leuke aan de kerstcollectie van IKEA is dat ze ook nieuwe traditie vanuit Scandinavië bij ons brengen. Zo is een Scandinavisch kerstsymbool de Tomte; een kabouter die stiekem boeren helpt tijdens de koude decembermaand. Een superleuke toevoeging aan je kersttafel die zeker bij kinderen -in combinatie met Zweedse huisjes- tot de verbeelding spreekt. En vergeet ook vooral niet de groene lantaarn op tafel te zetten!  

ikea-kerst-collectie-2023-11.jpg

Kortom, het wordt een knusse en traditionele kerst als het aan IKEA ligt. De kerstcollectie van 2023 is er één die perfect is voor de echte kerstliefhebber, óók wanneer je in een klein huis woont. En wat is kerst zonder cadeaus? Ook daar is rekening mee gehouden, de collectie bevat ook de meest leuke cadeaupapieren en de linten. Hoeveel dagen duurt het nog tot Kerst? Wij kunnen niet wachten!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide