8343
Een HEMA rookworst of tompouche in je boom!?
Gepubliceerd: 30-11-2019
Wat is Kerst zonder een kerstboom in een vrolijk versierd huis? Dit jaar komt HEMA met een design dat helemaal in het teken staat van Holland. Het is te herkennen aan de HEMA helden zoals de tompouce, rookworst, stroopwafel en Takkie. In dit assortiment heeft HEMA kerstballen in de vorm van typische Hollandse elementen: een zakje patat, schaatsen, een fiets, een windmolen of een grachtenpandje. Je hangt het allemaal in je boom. 
 
 
De HEMA helden
Een glazen kersthanger in de vorm van een HEMA-icoon: de HEMA rookworst, stroopwafel, tompouce en Takkie van Jip & Janneke. Combineer ze voor een iconische Hollandse kerstboom. Pas je op dat je ze niet opeet!
 
25104855_01_001_TIF.jpg

Gewoon echt Hollands
Met deze unieke hangers breng je een vrolijke kerstsfeer in huis met een vleugje Holland.
 
25104803_01_001_TIF.jpg
 
Voor een gekleurde kerstboom
Een kikker met hoed, een zakje patat of de kerstman op een skateboard. Met deze decoratieve kersthangers breng je je huis in een kleurrijke kerststemming.
 
25104833_01_001_TIF.jpg
 

De kerstballen zijn verkrijgbaar in jouw HEMA-filiaal of op hema.nl
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide