1537
Een geweldige kerst met de Bloomingville kersttrends 2022
Gepubliceerd: 05-12-2022 Laatste update: 06-12-2022

Ieder jaar is het weer dubbel feest op de redactie van wonenonline, één keer wanneer de Bloomingville kersttrends 2022 uitkomen en natuurlijk één keer als het echt kerst is en we ons huis hebben mogen versieren met deze prachtige kerstspullen. Bloomingville weet ons elk jaar weer te verrassen om er deze kerst nóg mooier bij te zitten. Het enige wat jij nog nodig hebt is lekker eten en drinken, en leuk gezelschap. Maar aan de inrichting kan het niet liggen!

Over Bloomingville

Dit Deense bedrijf heeft echt een neusje voor wat mooi, hip en gezellig is tijdens de leukste maand van het jaar. Ze hebben speciale designers die het hele jaar bezig zijn om ons aan het einde van het jaar de mooiste kerstspullen aan te bieden. Kersttrends 2022 zitten echt in hun hart, ze vinden het heel belangrijk om de herinneringen aan een fijne kerst uit je kindertijd levend te houden. Maar uiteraard ook om deze herinneringen weer te máken voor de nieuwste generatie. Zoals als ze zelf zeggen is Kerstmis voor hen geven, liefhebben en waarderen. Daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten. Maar wat zijn de Bloomingville kersttrends 2022 van dit jaar?

Bloomingville kersttrends 2022: Nordic Christmas

bloomingville-kersttrends-2022-06_kopiëren.jpg

inspiratiebrochures1.png

Deze Scandinavische stijl van de Bloomingville Kersttrends 2022 wordt gekarakteriseerd door lichte en natuurlijke kleuren. Elegante designs, eenvoudige en rustige decoratie. En dat op zo’n manier dat het warme in huis brengt. Deze collectie laat je mooie herinneringen ophalen met geliefden en familie, maar met een modern tintje.

Bloomingville kersttrends 2022: Cozy Christmas

bloomingville-kersttrends-2022-23_kopiëren.jpg

De twee woorden zeggen het eigenlijk al; met deze stijl van de Bloomingville Kersttrends 2022 probeer je kerstmis zo gezellig mogelijk te krijgen. Zij doen dit door het echte kerstgevoel te omarmen met veel kleuren en veel nostalgie voor jong en oud. De klassieke en mooi vormgegeven beeldjes en andere decoratie zorgt ervoor dat kerst in 2022 echt in je hart gaat zitten.

Hoe een echte Bloomingville kerst vieren?

Bloomingville komt ook met tips hoe kerst 2022 onvergetelijk te maken. Een echte Bloomingville kerst vier je met mooie decoratie zodat je een mooie omgeving creëert. Zo kan bijvoorbeeld het eerder besproken Nordic Christmas gevoel gemakkelijk tot stand worden gebracht met mooie houten dienbladen wat je vol zet met allerlei kerst items. Eén van die kerst items zijn natuurlijk kaarsen, combineer dit met een lekkere winterse geur en jouw hersenen doen de rest! Volgens de Bloomingville kersttrends 2022 maak je het helemaal af met een mooie mix van antieke en nieuwe ornamenten. En als je dan toch bezig bent; zelf wel eens glühwein gemaakt? Helemaal niet moeilijk en heerlijk om aan familie en vrienden te serveren in de mooie maand december.

Kortom, kerst wordt dit jaar nóg meer een feest met de Bloomingville kersttrends 2022. Heel veel plezier gewenst!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide