3260
Dit zijn de Bloomingville kersttrends 2020
Gepubliceerd: 20-09-2020 Laatste update: 27-09-2020

Een paar van de fijnste dagen van de winter zijn toch wel de kerstdagen. Lekker knus samenzijn met vrienden en familie, of met een kaarsje aan en wat lekkere winterse snacks kijken naar die kerstfilms… Wat dacht je daarbij van heerlijke kerstdiners, gezellige feestelijke borrels en fijne ontbijtjes? Dat hoort allemaal bij de kerstdagen. Deze prachtige dagen wil je natuurlijk in stijl vieren, en hoe kan dat nu beter met prachtige producten van het merk Bloomingville? In dit artikel vertellen we je alles over de gloednieuwe Bloomingville kersttrends 2020.

 

bloomingville-kersttrends-2020-14.jpg

Puur kerstfeest

Bij Bloomingville draait het deze kerst om de puurheid van deze feestdagen. Minimalistisch, elegant en Scandinavisch; dat kan het Deense woonmerk natuurlijk als de beste. Met de producten van Bloomingville haal je precies de sfeer in je woning die je wilt tijdens kerst. Met tafelgerei in simpele kleuren, zoals beige en wit, en de mooiste kerstaccessoires met een vintage look zorg je voor een chique inrichting tijdens de feestdagen – zonder het belangrijkste uit het oog te verliezen; het samenzijn met de mensen van wie je houdt.

inspiratiebrochures1.png

bloomingville-kersttrends-2020-23.jpg

Een perfect gedekte kersttafel

Bij zo’n perfecte kerst hoort natuurlijk een perfecte gedekte kersttafel. Met de Bloomingville collectie voor kerst 2020 komt dat helemaal goed: met prachtige gouden tafel accessoires en opdienschalen, gecombineerd met prachtige wit-goud gestipte borden en een bijpassende katoenen tafelloper steelt jouw tafel de show tijdens het kerstdiner. Daarbij heeft Bloomingville prachtige producten speciaal voor de decembermaand.Ook een parel in de collectie: de ornamenten in bronzen kleuren en de zilveren vogel die je boven de tafel op kunt hangen. Werkelijk alles past bij elkaar, zonder dat het er te dik bovenop ligt. Helemaal goed, die pure kerst.

bloomingville-kersttrends-2020-03.jpg

Klassieke kerstaccessoires (met een twist)

Bloomingville legt deze kerst de nadruk op het pure van de feestdagen, door prachtige pure kleuren als wit in combinatie met feestelijk goud te gebruiken. Maar je ziet in deze collectie ook de klassieke kersaccessoires terug – maar dan met een twist. Denk aan geweldige houten kerstpoppetjes die je meteen meenemen naar Scandinavië in de winter, dieprode kaarsenhouden en prachtige papieren ornamenten met kerstafbeeldingen erop afgedrukt, zoals een rendier in de sneeuw. Deze producten geven je meteen een nostalgisch gevoel, maar door het hippe design en de fijne kwaliteit passen ze precies in je kerst van 2020. Fijne feestdagen!

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide