4120
Dit is de Ferm Living kerstcollectie van 2020
Gepubliceerd: 08-10-2020

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan: Kerstmis! Dit is dé tijd om samen te zijn met je dierbaren, om lekker binnen te genieten van het gure winterweer dat buiten door de straten raast en om je huis helemaal gezellig in te richten. En dat gezellig maken, wie kunnen dat als de beste? Juist, onze Noorderburen in Scandinavië. Het Deense merk Ferm Living staat bekend om haar prachtige designaccessoires en komt nu met de kerstcollectie voor 2020. We vertellen je in dit artikel daarom alles over de geweldige Ferm Living kerstcollectie van 2020. We kunnen niet wachten tot kerst is aangebroken!

Dit is Ferm Living

Als woonliefhebber heb je zeker van het merk Ferm Living gehoord. De in Denemarken bedachte en geproduceerde accessoires zijn een must voor eenieder die gek is op de Scandinavische stijl. Dat kenmerkende minimalistische, maar toch gezellige sfeertje die je in het noorden vaak vindt, draagt Ferm Living als de beste uit. Van keukenspullen tot bloempotten, en van vloerkleden tot wandhaken: bij Ferm Living slaag je. Altijd met een duurzame knipoog, want het merk gebruikt het liefst gerecyclede materialen – zo ook in de kerstcollectie. Deze collectie blijft helemaal in de Scandinavische clean trend.

ferm-living-kerstcollectie-2020-34.jpg

inspiratiebrochures1.png

Sober maar klassiek: goud en aardetinten

Een tint die erg opvalt in de kerstcollectie van Ferm Living is goud. Een Scandinavische kerst betekent een kerst met neutrale kleuren: een beige linnen tafelkleed, donkere borden en mooie witte schalen. Gecombineerd met gouden servetringen in bijzondere vormen en opvallende gouden walnootkraker en een gouden kandelaar breng je de feestelijke stemming op je neutraal gedekte kersttafel. Een plaatje om naar te kijken!

ferm-living-kerstcollectie-2020-20.jpg

Kerst in al haar vormen

Simpel, maar met een twist. Dat beschrijft deze kerstcollectie het beste. Dat er goed over de producten is nagedacht, zie je aan het designkarakter van de collectie. Een kandelaar is niet alleen een kandelaar, maar ook een chique opbergbox voor kaarsen die je later aansteekt. Die mooie schaal heeft ook ruimte om vier kaarsen aan te steken. Multifunctioneel, dus, en je kunt er gemakkelijk je eigen draai aan geven. Ook de speciale vormen van de vazen en kandelaars vallen op: net anders dan anders, maar wel neutraal genoeg om in iedere woonstijl te passen. En dat allemaal met een stukje vakmanschap waar je de Deense roots terugziet: kijk maar naar de handgeschilderde ornamenten, de papieren christmas tree conesen de schattige Scandinavische poppetjes uit de kerstcollectie. Glædelig jul!

Shop de nieuwe Ferm Living kerstcollectie op fonQ.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide