14331
Dille & Kamille kersttrends 2018
Gepubliceerd: 16-10-2018

Misschien vinden sommigen onder jullie het nog wat vroeg om al aan kerst te denken, maar voor anderen kan de gezelligste maand van het jaar niet vroeg genoeg beginnen. Reken ons gerust tot die tweede groep! Er is zelfs wetenschappelijk bewezen dat een kerstboom versieren je gelukkiger maakt, dus waarom nog wachten? Bij Dille & Kamille vind je alvast de leukste spulletjes: originele kerstboomhangers, mooie cadeauverpakkingen en tafeldecoratie in twee verschillende (kleuren)thema’s!

 

D&K-vilten-kerstboomhangers-vanaf-Ôé¼-3,95.png

WIN-VLOERKLEED.png

TWEE KLEURENTHEMA'S : PUUR EN SEREEN OF EEN KNUSSE KERST

Droom even met ons mee: we vieren kerst in een knus huisje – mag het een houten chalet zijn? – in een sneeuwwit boslandschap dat enkele maanden ervoor nog groen kleurde. Ver weg van alle drukte. Buiten ligt de vorst op het gras en vallen de takken van de bomen. Dit beeld inspireerde Dille & Kamille bij het bedenken van de puur en sereen-collectie. Binnen zorgen kaarsen en lantaarns voor gezellig licht. Een lange houten tafel is gedekt met zachtgekleurde tafellopers en robuust aardewerken servies dat gaat van theepot tot schaaltjes in verschillende groottes. Laat het eten maar komen!

D&K-kerstversiering-vanaf-Ôé¼-1,95-HR.png

Voor het tweede kleurenthema – knusse kerst – hield het D&K designteam hun favoriete kerstmomenten met vrienden en familie voor ogen. Lange boswandelingen met na afloop warme chocolademelk uit een emaille beker. Een knisperend haardvuur verwarmt het huis terwijl de kerstkoekjes bijna uit de oven mogen. Vilten en houten handgemaakte kersthangers versieren de kerstboom en zorgen voor een afwisseling van het dennegroen met warme rode kleuren. De tafel is gezellig gedekt voor het kerstdiner met een tafelkleed dat wit, groen en rood kleurt dankzij het speelse patroon van besjes en dennentakjes. Nog gezelliger, vraag je? Onmogelijk.

D&K-kerstdecoratie-vanaf-Ôé¼-1,95.png

DE KUNST VAN HET INPAKKEN

Geen kerst zonder cadeautjes! De juiste geschenken zoeken voor je familie en vrienden, daar gaat meer dan één dag overheen. Mogen we één tip geven? Niks is leuker dan een cadeautje openen dat met liefde is ingepakt. Bij Dille & Kamille vind je genoeg verpakkingsmateriaal om je volledig uit te leven: van unieke cadeaulabels tot leuke etiketten- en stickervellen. Al gehoord van washitape? Met deze papiertape creëer je niet alleen leuke vormpjes, maar het is ook een mooi alternatief voor cadeaulint. Ideaal als je een wat kleiner cadeautje wilt inpakken. Voeg er nog een handgeschreven kaartje aan toe met een persoonlijke boodschap en klaar is kees. Bonuspunten voor het hele jaar!

De Dille & Kamille kerstcollectie is vanaf half oktober verkrijgbaar

D&K-gedekte-feesttafel-servies-vanaf-Ôé¼-3,50-HR.png

D&K-waxinelichthouder-huisje-Ôé¼-9,95-HR.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide