1571
De Rivièra Maison kerstcollectie 2022 laat klassiekers stralen
Gepubliceerd: 30-11-2022

Ons hart klopte vol verwachting toen de kerstcollectie van Rivièra Maison 2022 aangekondigd werd. Een eerste blik op deze kerstcollectie van dit jaar was precies wat we hadden gehoopt; kerst op z’n best! De kleuren die bij de kerstcollectie van Rivièra Maison dit jaar centraal staan zijn maroon, crimson en scarlet rood. Klinkt vernieuwend, maar de look van de Rivièra Maison kerstcollectie is juist traditioneel, neutraal en puur. Met respect voor de klassiekers, de natuur en traditie. Welke kersttrends in 2022 niet in jouw huis mogen ontbreken? Wij vertellen het je!

Dit kun je verwachten in de Rivièra Maison cadeaugids

riviera-maison-kerstcollectie-2022-27_kopiëren.jpg

De collectie Rivièra Maison kerstdecoratie is sprankelend, maar toch ook bescheiden. Centraal staan de klassieke kerstkleuren zoals dieprood, donkergroen met volop goud en glinstering. Invloeden uit de bekende series Bridgerton en Victoria ademen stijl en elegantie, met een vleugje nostalgie. De kerstdecoratie van Rivièra Maison kennen dit jaar dan ook de klassieke vormen. Van rustieke kaarsen tot kandelaars, klassieke romantiek voert de boventoon. Van de tafel tot de boom, het mag glimmen met respect voor de traditionele vormen.

inspiratiebrochures1.png

Top 10 kerstcadeaus onder de Rivièra Maison kerstboom

De kerstboom zelf is natuurlijk prachtig, maar na twee jaar van lockdowns is het dit jaar eindelijk weer mogelijk om kerst te vieren met iedereen die je lief is. Geen beperkingen, geen keuzes wie je wel of niet uitnodigt. Er is dus volop ruimte nodig voor cadeaus onder de kerstboom. Ook hiervoor heeft Rivièra Maison met je meegedacht. Neem een kijkje bij de top 10 kerstcadeaus, hier vind je voor al je geliefden een passend cadeau. Onze favoriet? De Rivièra Maison Christmas Is A Gift Advent doos heeft alles in zich voor het perfecte kerstcadeau van dit jaar!

De Rivièra Maison kersttafel

riviera-maison-kerstcollectie-2022-18_kopiëren.jpg

Naast de decoratie en kerstboom is natuurlijk gezellig samenzijn de basis van een fijne kerstperiode. Om deze sfeer te creëren is een mooi aangeklede kersttafel de basis. De Rivièra Maison kersttrends hebben hier alles voor in huis. Combineer natuurlijke en neutrale tinten zoals gebroken wit, aardebruin en zilver met de klassieke rood en groene boom. Stijl je tafel af met natuurlijke dennentakjes, persoonlijke kaartjes en klassieke kandelaars. Investeren in een Rivièra Maison kerstservies is met de trends van 2022 en 2023 een goede keuze. De klassieke en tevens neutrale uitstraling zorgt ervoor dat het tijdens geen enkele kerst in de toekomst uit de toon valt. Een investering voor vele mooie kerst seizoenen!

Kun jij ook niet wachten tot het aanschaffen van al dit moois? Niet getreurd, je bent nog net op tijd om jouw favorieten uit de Rivièra Maison cadeaugids op je verlanglijstje te zetten en deze in te leveren bij Santa Claus. Want we zijn allemaal lief genoeg geweest om een prachtig cadeau uit de Rivièra Maison kerstcollectie 2022 te ontvangen, toch?

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide