409
De perfecte kerstboom in je tuin: tips en trends voor 2023
Gepubliceerd: 16-10-2023

Tijdens de decembermaand is het meer dan logisch dat je graag een keer goed uitpakt met de decoraties in en rondom huis. Je tovert je huis om tot een knus en gezellig paradijsje, waar vrienden en familie maar al te graag over de vloer komen.

Veel mensen denken al snel aan het inrichten van de woning met extra feestelijke woondecoraties. Maar heb je ook al een keer nagedacht over het neerzetten van een kerstboom bij jou in de tuin, bijvoorbeeld van het merk Fairybell? Wat de trends van dit jaar zijn die je zeker in de gaten moet houden, lees je hier. 

Zorg voor de nodige verlichting in de tuin en geniet van veel gezelligheid 

Een van de belangrijkste punten van aandacht, is het uitzoeken van de juiste soort verlichting. Dit zorgt namelijk vanaf het eerste moment voor erg veel sfeer. Maar je zorgt ook voor een stukje licht in de duisternis. En zet je de LED kerstboom in de voortuin? Dan herken je je woning uit duizenden, zelfs in het donker van een afstandje. Het kan dus ook zomaar de blikvanger van de straat worden, waar iedereen meteen enthousiast over raakt. 

inspiratiebrochures1.png

Heb je al gedacht aan het gebruik van bepaalde soorten kleuren bij jou in de tuin? 

Je hebt vast en zeker een bepaalde voorkeur voor het kleurgebruik bij jou in de tuin. Stem daar dus ook de verlichting van de kerstboom op af. Misschien ga je graag voor een bonte bedoeling met verschillende gekleurde lampjes. Je hart gaat sneller kloppen van een strak en modern resultaat met wit licht. Of je voegt graag een extra stukje sfeer toe aan de tuin door warme gele verlichting in huis te halen. Al met al is er voor je eigen voor- en achtertuin enorm veel mogelijk. 

De nodige decoraties voor de feestmaand van het jaar shop je erg makkelijk online 

Kun je eigenlijk niet wachten om de nodige feestelijke inkopen te gaan doen voor je eigen tuin? Dit doe je eenvoudig en snel online. Dit scheelt je weer aardig wat tijd, aangezien bezoekjes aan het (drukke) tuincentrum tot het verleden behoren. Voor ieder formaat tuin is er altijd wel geschikte feestelijke aankleding te vinden. Kies er dus voor om je online alvast wat verder te verdiepen in het aanbod en til de sfeer van je eigen tuin dit jaar naar een hoger niveau. 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide