7090
Bloomingville kersttrends 2018
Gepubliceerd: 09-11-2018

Voor Kerst 2018 heeft Bloomingville een bijzondere collectie ontworpen die mooi in je moderne interieur past, maar tegelijkertijd een vintage sfeertje oproept. Van versieringen tot cadeauverpakkingen, en van serviesgoed tot kandelaars. Donkerrood, groen en goud wisselen af met natuurlijke materialen: met de decoraties van Bloomingville is de kerststemming all over theplace

 

bloomingville-kerst-2018-14.png

inspiratiebrochures1.png

Versieringen

Vroeger kóchten we geen kerstballen en versieringen; we maakten ze gewoon zelf. Omdat deze kerstgedachte eigenlijk heel gezellig en fijn voelt, kiest Bloomingville er dit jaar voor om de decoraties een zelfgemaakt & vintage karakter te geven. Elke kerstbal, elke ster en elk hertje heeft een unieke persoonlijkheid omdat ze met de hand gemaakt werden! Ook de keuze voor keramiek draagt bij aan de ‘anders dan anders’ look van je kerstboom.

bloomingville-kerst-2018-04.png

bloomingville-kerst-2018-03.png

Servies

Hoe geef je de eettafel extra sfeer, zodat je zorgvuldig bereidde kerstmaaltijd écht tot recht komt? Bloomingville heeft het antwoord: met serviesgoed gemaakt van natuurlijke materialen. Warme aardetinten en mosgroen, gecombineerd met goud of zilver voor een chique accent. Het serviesgoed uit de Bloomingville 2018 kerstcollectie heeft de bijzondere mix van design en sfeer die zo kenmerkend is voor de Scandinavische woonstijl!

bloomingville-kerst-2018-05.png

Kandelaars en kaarshouders

Ook op het gebied van sfeerverlichting kiest Bloomingville dit jaar voor dieprood en smaragdgroen, met gouden accenten voor een echt feestgevoel. Zet verschillende kandelaars bij elkaar op een bijzettafel voor het raam, en maak het plaatje compleet met wat dennenappels en takken vol besjes uit het bos…

bloomingville-kerst-2018-06.png

Cadeauverpakkingen

Met Kerstmis doen we extra ons best om familie en vrienden te verwennen met een mooi cadeau. Natuurlijk zitten we zelf ook te popelen om te ontdekken wat er in de pakjes onder de kerstboom verstopt zit, maar Kerst is vooral een tijd van geven. Door extra aandacht te besteden aan de cadeauverpakking straal je uit dat je écht moeite doet voor een ander! In de Bloomingville 2018 Kerstcollectie vind je niet alleen prachtig pakpapier en linten voor de versiering, maar ook schattige kaartjes om je cadeau nog persoonlijker te maken. 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide