347
Betoverende kerstpareltjes: Blomus nieuwe kerstcollectie
Gepubliceerd: 25-08-2023 Laatste update: 26-08-2023

Stel je voor: een serie van acht elegant gevormde ornamenten die de essentie van Kerstmis omhelzen. Elk stuk is als een kunstwerk op zich, met drie unieke uitgesneden patronen in glanzend metaal en een verfijnde matte koperen finish. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook vijf kerstballen van gekleurd glas, die lijken op de meest delicate winterbessen. Elk ornament wordt omarmd door een sierlijke cirkel, als een knusse omhelzing voor de feestvreugde.

Een vleugje elegantie, een snufje magie

Hang ze waar je maar wilt – in de kerstboom, aan een tak die nieuwsgierig zijn hoofd om de hoek steekt, of misschien wel op die ene speciale plek waar jouw creativiteit naartoe vliegt. Elk ornament is voorzien van een mat satijnen striklint, waardoor het ophangen een fluitje van een cent is. Het resultaat? Een vleugje sublieme luxe en een snufje kerstmagie, dat je ruimte vult met een betoverende gloed.

Kerst met een kunstzinnige twist

Wist je dat Theresa Rand haar inspiratie vond in het Japanse woord 'Kitai'? Dit woord betekent 'anticipatie' en vangt perfect het gevoel van verwachting en opwinding tijdens de feestdagen. Elk ornament draagt deze anticiperende sfeer met zich mee, waardoor je niet kunt wachten om je ruimte te vullen met hun prachtige aanwezigheid.

inspiratiebrochures1.png

Praktische tips voor een magische kerst

  • Speel met de plaatsing van de ornamenten. Hang ze niet alleen in de boom, maar overweeg ook om ze aan een slinger boven de open haard te bevestigen voor een extra knusse sfeer.
  • Mix en match de uitgesneden patronen en gekleurde kerstballen voor een speelse uitstraling die je eigen stempel draagt.
  • Zet een ornament in een doorzichtige vaas als tafeldecoratie, om elke hoek van je huis te laten glinsteren.

Feestelijke magie, zonder toverspreuken

Laat de betovering van Kerstmis tot leven komen met de Kitai-collectie van blomus. Geen toverspreuken nodig – alleen maar elegantie, verwachting en de onmiskenbare charme van de feestdagen. Maak je klaar om je ruimte te vullen met de sprankelende geest van Kerstmis!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide