567
4 kersttrends voor 2022; vrolijk, chic, winters en natuurlijk

Op zoek naar de perfecte kerstcadeaus? Of gewoon nieuwsgierig wat de kersttrends zijn voor 2022? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben de 4 grootste kersttrends van dit jaar voor je op een rijtje gezet.

Kersttrend Vrolijk Kerstfeest

kersttrend-vrolijk-kerstfeest.jpg

Deze kersttrend is helemaal gericht op het vieren van het feest. Denk aan vrolijke kerstkleuren zoals felrood, geel en groen. Een beetje Retro! Versieringen in de vorm van kerstballen, lichtjes en gekleurde kerstmannetjes. Het doel is om iedereen een fijne en gezellige kerst te bezorgen.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Kersttrend Chic Magnifiek

kersttrend-chiq-magnifique.jpg

Met deze trend ga je voor een chique en stijlvolle kerst. De kleuren die hierbij passen zijn zilver, goud en wit. Denk aan versieringen in de vorm van sterren, kerstballen en subtiele lichtjes. Kies bijvoorbeeld voor een mooie kerstboom met een mooie kerststal en een aantal prachtige kerstdecoraties.

Kersttrend Winterse Dromen

kersttrend-winterse-dromen.jpg

Droom jij van een winterse en romantische kerst? Dan is deze trend echt iets voor jou! Denk aan kerstversieringen in witte en blauwe tinten zoals sneeuwvlokken en ijsdiamanten. Maak het extra warm en gezellig door kaarsen neer te zetten en plaids over de bank te leggen.

Kersttrend Natuurlijk

kersttrend-kerst-natuurlijk.jpg

Haal de natuur in huis met deze rustieke kersttrend? Maak voor je kerstdecoratie gebruik van natuurlijke kleuren en materialen. Als kerstboomversiering kan je denken aan houten of papieren kersthangers. Combineer dit met dennenappels in de boom, mosgroene decoratie en een sfeervol lichtsnoer. Et voilà, een warme en natuurlijke kerstsfeer in huis!

Bron beeld: Bol.com

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners