1186
Vloerbedekking

Krachtige kleuren en opvallende structuren in het moderne retro interieur

Speels wonen is het nieuwe wonen! Geen wonder dat de bohemian stijl, met subtiele hippie invloeden, een revival beleeft. Bonaparte presenteert met Chinchilla een op de sixties geïnspireerde tapijtcollectie met een moderne twist. Deze zachte, kleurrijke vloer met retro look zorgt voor die nonchalante, speelse sfeer waar we naar op zoek zijn in ons interieur.

Sixties met moderne twist
Bonaparte Chinchilla is dé designklassieker onder de zachte vloeren. Met de restyle van Chinchilla presenteert Bonaparte een tapijt dat de show steelt met krachtige kleuren, een opvallende structuur en retro look. Het tapijt is geïnspireerd op de speelse lifestyle uit de jaren 60, die momenteel een revival beleeft en centraal staat in hedendaagse mode- en interieurtrends.

Speelse stijl
Het hoogpolige tapijt heeft een opvallende shaggy structuur door de gedraaide pool, en staat daarom garant voor een nonchalant en behaaglijk gevoel. Het uitgebreide, nieuwe kleurenpalet van Chinchilla bestaat uit warme en koelere tinten. Typische kleuren uit de jaren 60 zijn hierbij vertaald naar een palet van elf gemêleerde- en acht duo-tonekleuren, waarbij de lus is opgebouwd uit twee verschillende tinten. Naast expressieve retro kleuren zoals kerrie, pompoen, diep paars en fuchsia zijn er ook tijdloze naturellen zoals taupe, nougat, beige en basalt. In combinatie met een opvallende structuur ontstaat er een karakteristieke "Chinchilla stijl" die valt te omschrijven als jong, expressief en modern retro.

Kers op de taart
In zowel een kleurrijk als naturel interieur komt de Chinchilla collectie goed tot haar recht. Het "Chinchilla interieur" wordt gekenmerkt door vintage elementen, opvallende accessoires en veel textiel: van stoere breisels tot hip haakwerk! Een op maat gemaakt Chinchilla vloerkleed is de kers op de taart in dit interieur én vormt een perfect kader voor de zit- of eethoek. Naast een vloerkleed op maat kan Chinchilla ook als kamerbreed tapijt worden gelegd. Ideaal voor een comfortabele, sfeervolle basis in bijvoorbeeld de slaapkamer. Hoe dan ook, Bonaparte Chinchilla is een zachte vloer met retro look voor een nonchalante, speelse sfeer!GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners