1095
Beken kleur op de vloer

Onder de naam DRT Youngster introduceert DRT, de gietvloerspecialist uit Brabant, een nieuwe gietvloer, speciaal ontwikkeld voor de ‘jonge’ consument.

De vloer heeft een strakke en hippe uitstraling en met het enorme kleurenaanbod zal hij een eyecatcher zijn in ieder loft, appartement woning of praktijkruimte. Mits de ondervloer vlak genoeg is, is Youngster ideaal toe te passen bij renovatie van oudere woningen. Een gietvloer kan direct over een tegelvloer worden geplaatst zonder sloopwerkzaamheden en extra kosten

Youngster is een harde, dunne gietvloer met een UV resistente afwerking, deze bijzondere eigenschap zorgt ervoor dat de gietvloer niet verkleurt door invloed van UV straling. Net als alle andere DRT gietvloeren wordt ook de Youngster naadloos gelegd. Verder is hij vloeistofdicht, onderhoudsvriendelijk en kan tegen een stootje.

De Youngster gietvloer van DRT vormt de perfecte basis voor iedere ruimteGRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners