1611
De beste tips voor een zorgeloze verhuizing
Gepubliceerd: 26-05-2020

Verhuizen kan een hoop stress opleveren. Je moet met allerlei dingen rekening houden en het loopt nooit precies zoals je denkt. Een goede voorbereiding is dus zeker niet overbodig! Hieronder lees je de beste tips om de verhuizing zo soepel en zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Tip 1. Regel een slimme opslagruimte

Er zit vaak nog een periode tussen het verlaten van je oude huis en het krijgen van de sleutel van je nieuwe woning. Een perfecte timing komt namelijk niet vaak voor. Kom jij in deze situatie dat je de tijd moet overbruggen en al je spullen ergens kwijt moet? Dan is het verstandig om een opslagruimte te huren. Hier staat alles droog en veilig op één plek. Om meerdere ritjes met overvolle auto’s naar de opslag te besparen, kun je kiezen voor de thuisbezorgd service van Kubox.nl. Dit bedrijf zorgt ervoor dat er een opslagbox gratis bij je thuis wordt geleverd. Er kan bijvoorbeeld een opslag voor de deur in Utrecht bezorgd worden als je in deze stad woont. Je hoeft de opslag (de Kubox) vervolgens alleen nog maar vol te laden met alle spullen. De tijdelijke opslagruimte wordt daarna weer opgehaald en netjes opgeslagen. Zodra je eindelijk kunt verhuizen naar je nieuwe woning, komen ze de box natuurlijk gewoon weer brengen naar het juiste adres! Dit kan ook gewoon in andere stad zijn.Deze contactloze manier van opslag is bovendien een veilige optie i.v.m. het coronavirus.

inspiratiebrochures1.png

Tip 2. Maak een checklist

Raak je snel het overzicht kwijt? Of ben je gewoon bang om belangrijke dingen te vergeten in de drukke periode? Maak gebruik van een uitgebreide verhuischecklist. Zo kun je alles stap voor stap bijhouden.

Tip 3. Houd waardevolle spullen bij je

Probeer waardevolle spullen altijd bij je te houden. Denk aan belangrijke papieren, je portemonnee, telefoon met oplader, laptop of een ander kostbaar bezit. Laat deze items niet per ongelukin een verhuisdoos verdwijnen. Stop het in een aparte tas en vervoer het in je eigen auto.

Tip 4. Label de verhuisdozen

Stevige verhuisdozen met labels maken de verhuizing meteen een stuk makkelijker. Schrijf op iedere doos wat erin zit en/of naar welke kamer het moet. Zo weet je in de nieuwe woning direct waar je de spullen moet neerzetten.

Tip 5. Vraag om hulp

Wees niet bang om hulp te vragen bij een verhuizing. In je eentje of alleen met een partner is het bijna onmogelijk. Schakel daarom professionele verhuizers in, vraag of vrienden komen helpen met het inpakken van de opslagruimte van Kubox.nl of kijk mensen uit de buurt eens lief aan.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide