1406
Zo richt je je nieuwe huis snel in
Gepubliceerd: 27-02-2020

Heb je de sleutel gekregen van je nieuwe woning? Dan niet alleen de verhuizing voor de deur, maar ook het inrichten van je nieuwe woning. Met het kopen van nieuwe meubels en het bepalen wat je meeneemt uit je eigen woning, wordt het al snel minder overzichtelijk. Om ervoor te zorgen dat je je huis snel inricht zonder teveel problemen, lees je in dit artikel een aantal tips. 

 

Kies een stijl

inspiratiebrochures1.png

Wanneer je twijfels hebt over hoe je het liefste je woning inricht, probeer dan eerst voor jezelf te bepalen wat de voorkeur voor de woonstijl is. Zodra je dit duidelijk voor ogen hebt, is het makkelijker om je huis in te richten. Ben jij bijvoorbeeld meer van de klassieke uitstraling of wil je meer een natuurlijke, exotische uitstraling hebben? Het belangrijkste is natuurlijk dat je jezelf thuis voelt in je nieuwe woning na het verhuizen. Mocht je er nou echt niet uitkomen, schakel dan de hulp in van bijvoorbeeld een interieurspecialist. 

Maak van tevoreneenindeling

Voordat je al spullen lukraak in je huis laat neerzetten door de verhuizers of vrienden, is het verstandig om een indeling van je huis te maken. Dit hoeft natuurlijk niet helemaal vast te staan, maar het geeft je een goede leidraad tijdens en na de verhuizing. Bepaal welke meubels in welke kamer moeten komen en label meubels die je mee verhuist. Zo weet de verhuizer of vriend weet waar wat neergezet mag worden. Dit scheelt enorm aan het eind van de rit, omdat je dan niet meer binnenshuis met alles hoeft te slepen. 

Houd het minimalistisch 

De makkelijkste inrichting is een minimalistische inrichting. Voor deze inrichting hoef je namelijk helemaal niet veel neer te zetten. Het is juist zo dat wanneer je te veel meubels neerzet, het ruimtelijk gevoel van de kamer wegneemt. Houd het dus goed overzichtelijk en zet niet te veel neer, maar geniet van het voordeel dat je minder hoeft schoon te maken. Probeer er daarnaast op te letten dat je niet teveel kleine prulletjes in de kamer hebt staan, maar het interieur rustig houdt. 
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide