3069
Je voortuin verlichten met de feestdagen
Gepubliceerd: 18-12-2018 Laatste update: 08-05-2022

Geniet je ook met volle teugen van de laatste dagen van het jaar? Zo vlak voordat de feestdagen aanbreken is het altijd extra gezellig op straat. Je kunt op straat de kerstverlichting bewonderen en in veel huizen staat de kerstboom er stralend bij. Ook in de stad kan je genieten van de mooiste kerstverlichting en vrolijke decoratie die de markten extra sfeervol maken. Heb jij jouw huis al klaargemaakt voor de feestdagen? En zou je het leuk vinden om de voortuin te voorzien van verlichting? Zo breng je de tuin helemaal in de kerststemming, ben je er klaar voor?

De tuin winterklaar maken

Voordat je gaat beginnen met het aanbrengen van led kerstverlichting, kan je als goede basis eerst de tuin winterklaar maken. Dat doe je door al het onkruid weg te halen, eventuele tegels schoon te vegen en paden vrij te maken. Knip de takken goed af zodat ze volgend jaar weer volop kunnen groeien en bloeien en haal verdorde bladeren weg. Daardoor maak je de tuin extra mooi en ziet het er weer netjes uit. Ook kan je met een tevreden gevoel de verlichting op de juiste plek monteren. Zo creëer je de perfecte voortuin die helemaal klaar is om de winter in te gaan. Niet alleen in de winter kan je bovendien genieten van deze stappen die je hebt ondernomen, want juist in het voorjaar worden door deze handelingen de planten mooier dan ze ooit waren en kunnen de bollen uit de grond komen. Ideaal!

WIN-VLOERKLEED.png

De kerstverlichting bevestigen

Dan is het tijd om de kerstverlichting op de juiste plek te bevestigen. Moet je hoogtes trotseren, vraag dan iemand om je te ondersteunen in dit proces. Zet de ladder op stabiele ondergrond zodat deze niet kan verschuiven en ga precies te werk voor het beste eindresultaat. Nu je toch al zo lekker bezig bent om de kerstsfeer door te voeren in de voortuin: heb je ook gedacht aan een lichtslang kopen of zelf een mooie kerstkrans maken die je op de voordeur kunt bevestigen? Een mooie krans maakt jouw feestdagen helemaal compleet!

Extra kerstdecoratie voor in de tuin

Het staat zo gezellig om kerstverlichting in de voortuin te plaatsen, geniet met volle teugen van deze sfeervolle periode. Om de voortuin nog mooier te maken, kan je bijvoorbeeld een klein kerstboompje in de tuin plaatsen en deze versieren met kerstballen. Ook een lichtgevend rendier is favoriet om te plaatsen in de tuin. Ook kan je een vogelhuisje bevestigen, waardoor je van extra huisgenootjes kunt genieten in de winter. Een sfeervolle tuin creëren kan dus ook echt in de winter. Onvergetelijke kerstdagen toegewenst en geniet van jouw verlichte voortuin!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide