1326
Kinderbed

Een goede nachtrust is van ontzettend groot belang voor je kind. Niet alleen voor zijn gezondheid, ook voor zijn gemoedstoestand. Een comfortabel kinderbed is dus een must! Daarnaast brengt je zoon of dochter heel wat tijd door in de kinderkamer, dus het moet ook een mooi en leuk bed zijn. Gelukkig zijn er oneindig veel mogelijkheden! Kun je wat hulp gebruiken om de knoop door te hakken? Dan helpt Emob je graag.

 

Voor alle leeftijden
Heb je thuis een peuter of een puberende tiener? Wij hebben kinderbedden voor alle leeftijden! Van peuterbedden en meegroeibedden tot eenpersoonsbedden van 90x200 cm of twijfelaars. Je vindt bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

Verschillende types
Is je lieveling verzot op auto’s? Bekijk dan zeker eens onze uitgebreide collectie autobedden. Een coole raceauto voor je zoon of een romantisch koetsbed voor je dochter, wij hebben het allemaal. Voor de echte avonturiers is een leuk boomhutbed dan weer een goed idee. Je geeft er de kinderkamer namelijk een outdoor-gevoel mee. Van originaliteit gesproken!

Niet heel veel plaats ter beschikking? Benut de ruimte optimaal door te kiezen voor een (half)hoogslaper. Je kan er makkelijk meubels onder zetten en zo veel plaats besparen. Er zijn ook modellen beschikbaar waarin er al meubels geïntegreerd zijn. Voor de speelvogels zijn er zelfs halfhoogslapers met een glijbaan, hoe cool is dat?! Ook met een stapelbed kan je makkelijk plaats besparen. Maar het is natuurlijk niet enkel een praktisch meubel, het is bovendien supergezellig om de kamer met broer of zus te delen.

Complete kinderkamers
Je kunt bij Emob ook complete kinderkamers bestellen. Dat betekent dat wij alles dus al samengesteld hebben: een kinderbed, nachtkastje, bureau,… allemaal in dezelfde stijl. Zo hoef je zelf niet meer zelf op zoek naar de perfect match en bespaar je tijd en moeite!

Handige tip: een bedlade
Wij raden je een kinderbed met lade aan. Een bedlade is namelijk een heel handig extraatje dat je makkelijk tot extra bed kan omtoveren én waarin je allerlei spullen kan opbergen. Denk maar aan speelgoed, dekbedovertrekken of je oogappeltjes favoriete knuffels.

Waarom bij Emob bestellen?
Emob heeft een zeer grote voorraad artikelen in stock. Daardoor garanderen wij een snelle levering van je bestelling. We kiezen resoluut voor goede kwaliteit en werken daarvoor samen met de beste fabrikanten. Je kunt bovendien met al je vragen terecht bij onze professionele klantendienst, ook op zaterdag. Wij helpen je dan meteen verder.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners