Maak je dromen waar en geniet van zachte materialen, lichte kleuren en vriendelijke vormen. We wanen ons in de zevende hemel met de nieuwe trendkleur blauw, die in verschillende tinten wordt toegepast. Denk aan de blauwtonen, grijzen en het wit van wolken en je hebt het juiste kleurenpalet te pakken. De basis bij de inrichting van de slaapkamer is het gedessineerde behang Chic van Eijffinger, met subtiele glittertjes, en het pastelblauwe tapijt Inova Sense van Desso. Door de gesneden pool voelt het tapijt extra zacht en warm aan als je er met je blote voeten op loopt. Het handgemaakte Hästens bed heeft, door de geruite stof, een modern-landelijke uitstraling. Dankzij de extra dekmatras is het bed makkelijk op te maken het biedt nog meer slaapcomfort doordat deze gecapitonneerd is, en gevuld met paardenhaar. Kwalitatief bedtextiel is essentieel als sfeermaker, maar ook voor een goede nachtrust. Het nieuwe dekbedovertrek Linen Story van modemerk Marc OPolo is gemaakt van linnen en combineert mooi met de Timeless knitted plaid en kussens. Ontwerptalent Rianne Koens ontwierp de kast Otura die je naar eigen smaak kunt stapelen of als apart bijzettafeltje kunt neerzetten. Het lichte hout in combinatie met de suéde bekleding in pasteltinten maakt dit object trendy. Met het houten bankje aan het voeteneinde van het bed, het retro kuipstoeltje (Vitra) en hippe accessoires zoals de in hoogte verschuifbare tafellamp Slide van Perlei (via Secoff) en sierkussens in de vorm van wolkjes van Donna Wilson wordt de totale sfeer compleet.

Slaapkamertrends 2013 - Droom van de hemel

Bed Proferia van Hästens, www.hastens.com; bedtextiel Linen Story Marc OPolo en Timeless knitted ecru plaid via www.vaneshome.nl; behang collectie Chic 321951, www.eijffinger.com; tapijt collectie Inova Sense, www.desso.com; wolken kussens en plaid, www.donnawilson.com; kast Otura, www.riannekoens.com; tafellamp Slide van Perlei via www.secoff.nl; houten plankjes Balcon van Moustache, via www.storewithoutahome.blogspot.nl.

Slaapkamertrends 2013 - Droom van de hemel

Slaapkamertrends 2013 - Droom van de hemel

Slaapkamertrends 2013 - Droom van de hemel

Met dit dromerige blauwe dekbed van Marcel Wanders for Essenza is de 7e hemel binnen no time bereikt. www.essenzahome.nl

Slaapkamertrends 2013 - Droom van de hemel

Deze luxe witte boxspring van Swiss Sense zorgt ervoor dat je nooit meer uit bed wilt komen. www.swisssense.nl

Slaapkamertrends 2013 - Droom van de hemel

Dit zijden dekbed Milano van Vitapur voelt heerlijk zacht aan en sust je zacht in slaap. www.vitapur.nl

Productie & Styling: Monique van der Reijden

Fotograaf: Paul Bakker @ Unit

Assistent productie: Joyce de Haas, Dutch Style Company

Met dank aan: Auping, Bonaparte, Desso, Eijffinger, Hästens, Matras Direct, Van Es Home

Bron: Perscentrum Wonen


Ook leuk om te lezen