5509
Behang
Gepubliceerd: 05-11-2012 Laatste update: 15-09-2023

De glamour van de haute couture uit Parijs en de subtiele pasteltinten van poeders uit een poederdoos. In de nieuwste behangcollectie CHIC heeft Eijffinger deze twee uitersten samengebracht.

Het reliëf in het dessin en de ton-sur-ton kleuren zijn ingetogen als een zacht kleurpallet. Terwijl de regenboogfolie expressief en glamoureus de dessins laat stralen, als een creatie op de Parijse catwalk. Stijlvolle combinaties zijn zalmpoederige pastel tegenover de moderne kleur koper of een mat turquoise tegenover taupe kleuren in metallic. Chic is de regenboogfolie in zilver en goud afgezet tegen mat offwhite en crème krijtgeel. Verrassend is het asymmetrische streepdessin waar de regenboogfolie werkt als een spiegel.

Licht is een belangrijk element in deze collectie. Het speelt met de glassbeads in het cirkelpatroon en diamantfacetjes in het bloemdessin. Als kleine sterretjes en kaarsjes stralen ze op de wand. Lichtinval laat de kleur van het metallic in het bloesemdessin, zelfs bewegen. En door licht lijkt het flockornament, afgezet met een onderliggende kleur, echt van de muur te komen. CHIC is een behangcollectie die alle zintuigen prikkelt.

Expressief en verfijnd. Eijffinger heeft deze twee uitersten prachtig samen laten komen in de eigentijdse behangcollectie CHIC.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide