1590
slaapkamer
Gepubliceerd: 01-01-2012 Laatste update: 27-04-2017

Covers & Co, het eigenzinnige merk van Van Es Home, maakt het dit seizoen lekker bont. Zo zijn daar uiteraard weer nieuwe Hollandse dessins. In rood, wit en blauw mét de nodige extras die het verschil maken tussen bedtextiel en bedmode. Een tweede groep dekbedovertrekken binnen Covers & Co laat een feest van kleur zien. Met in de hoofdrollen zonnig oranje, pittig rood, fris geel, sensationeel groen en hemels turkoois. Zomerse, energieke kleuren die vanzelf vrolijk stemmen.

Boer (en) bont
Van boerenbont tot bonte koe; de nieuwe Hollandse dessins van Covers & Co kleuren rood, wit en blauw, in een mix & match van grote bloemen en kleine ruiten. De dessins hebben meisjesnamen als Dora, Fleur en Hilde. Super actueel is de geconfectioneerde lijn waarin jute een extra kleur en touch toevoegt. Actueel patchwork, stempels en streepjescodes, decoratief stikwerk en bijzondere applicaties zoals lintjes, knoopjes en plissés maken met name ook van de sierkussens écht iets bijzonders. Jong en trendy zijn de extravagante dekbedden met de vlaggen van Nederland, Engeland en de VS, met daarop respectievelijk Klaartje de koe, Bernie de bulldog en Mighty Moose. Werelds slapen met een landelijke twist.

Wash & Go
De dekbedsets van Covers & Co hebben een aantrekkelijke prijs/kwaliteit-verhouding. De dessins zijn modieus en actueel, de betaalbare kwaliteit gaat een (nacht)leven lang mee. Het katoen is na het wassen snel weer droog en fris. Easy living. Easy sleeping.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide