2498
Pure vormgeving dankzij minimalistisch design

Droom je van een huis waarbij alleen nog de architecturale essentie overblijft? Dan zijn de nieuwe designradiatoren Beams Mono & Bryce Mono een goede keuze. Een onzichtbaar geïntegreerd aansluitblok resulteert in het minimalistische ontwerp van deze innovatie. Het enige wat je ziet, is het profiel

De verticale aluminium designradiatoren Beams en Bryce zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot gelauwerde toppers uit het aluminium gamma van Vasco. Beams blinkt uit met zijn balkvorm en robuust geheel. Bryce wordt dan weer gekenmerkt door een geprofileerd ontwerp met lijnenspel.

Vasco_Bryce-Mono-2x.png

Architecturale vrijheid

Met Beams Mono & Bryce Mono gaat Vasco nog een stap verder. De sterke punten van beide profielen blijven behouden, maar de vernieuwing is een ideale oplossing voor wie streeft naar een verhoogde esthetische meerwaarde. Het ontwerp wordt immers tot de essentie herleid: de aansluitingen zijn niet meer zichtbaar en de ophangingen harmonieus geïntegreerd. Het resultaat: pure vormgeving en meer architecturale vrijheid.

Vasco_Beams-Mono-3x.png

Met een nieuw ingenieus aansluitblok in messingkoppel je de designradiatoren aan het verwarmingscircuit. Het aansluitblok is onzichtbaar in het profiel geïntegreerd. Hierbij is de ventielset niet meer zichtbaar.

Bovendien kan je elk profiel onmiddellijk loskoppelen, zonder het verwarmingscircuit te onderbreken. Dat komt goed van pas als je bijvoorbeeld schilderwerken uitvoert en de radiator tijdelijk weggenomen moet worden.

Vasco_Beams-Mono-1.png

Thermostaatknop op plek naar keuze

Elk profiel kan je individueel aansturen. De thermostaatbox kan tot op 6 meter afstand van de radiator in de wand geplaatst worden. Het is ook mogelijk om de temperatuur met behulp van een centrale klokthermostaat te regelen.

Combinaties

Er zijn heel wat verschillende combinaties mogelijk. Zo kan je 1, 2 of 3 Beams Mono- of Bryce Mono-profielen naast elkaar plaatsen. Elk profiel is amper 150 mm breed. De radiatoren kunnen strak op één rij of met een verloop in hoogte of tussenafstand geplaatst worden. De profielen zijn beschikbaar in een configuratie van 3 verschillende hoogtematen. De vele verschillende toepassingsmogelijkheden bieden de keuze om de radiatoren als eyecatcherin het zicht te plaatsen, of net discreet in een smalle nis te integreren.

Vasco_Bryce-Mono.png

Beams Mono & Bryce Mono zijn beschikbaar in alle mogelijke Vasco-kleuren (met uitzondering van: Gloss White en Pure Grey Collection voor Beams Monoen Gloss White en Jet Black voor Bryce Mono).

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners