2552
Sfeerhaardentrends 2021 - haarden magazine

Ben je van plan om een haard te laten plaatsen? Dan kan je vast wel wat inspiratie gebruiken. Dit mooie sfeerhaardenmagazine staat boordevol sfeerhaardeninspiratie en is onmisbaar voor wie alles wil weten over de laatste trends en op zoek is naar praktische sfeerhaarden informatie.

Het sfeerhaardenmagazine UW Haard is onderdeel van een set glossy woonmagazines - elk zo'n honderd pagina's dik - en zijn een waardevolle inspiratie- en informatiebron voor iedereen die wil verbouwen of verhuizen. De inspirerende magazines zijn gevuld met mooie reportages, foto's, interviews en rubrieken op het gebied van keukens, badkamers, vloeren en haarden.

4-uwgidsen.png

De woonmagazines bieden overzichtelijke keuzemogelijkheden, productinformatie en praktische tips bij een verbouwing van elke ruimte in een woning. Een onmisbare bron om jezelf uitgebreid te oriënteren, voordat je de gang naar de winkel maakt. Je kunt het sfeerhaardenmagazine los bestellen of samen met Uw Keuken, Uw Vloer en Uw Badkamer.  De woonmagazines vind je hier

 

 

Onze partners