837
Krijg meer warmte met infrarood panelen
Gepubliceerd: 19-01-2023 Laatste update: 20-01-2023

Wil je jouw woning op een goede manier verwarmen en is jouw oog gevallen op infrarood panelen? Steeds meer mensen stappen over op deze panelen door de stijgende energierekening. De panelen hebben echter nog veel meer voordelen voor jouw woning. Zo geven ze jouw ook de gelegenheid om meer luxe aan te brengen in de woning. De luxe kan een belangrijke factor zijn voor het verkrijgen van een beter wooncomfort. Maar wat kunnen de panelen dan precies voor jou betekenen? En welke keuzemogelijkheden heb je als je aan het kijken bent naar de panelen?

Meer omgevingswarmte zonder radiatoren beschikbaar

Infrarood panelen zijn panelen die je overal in de woning kan plaatsen om meer warmte te verkrijgen. De panelen stralen een infraroodstraling uit, welke zorgt voor een goede omgevingstemperatuur. Vooral als je dicht bij de panelen zit of staat, ga je dit direct merken. Je hoeft dan alleen maar te bekijken welke panelen het beste bij de ruimte passen. Denk aan de afmetingen en de vormen van de panelen. Iedere afmeting zorgt dat je jouw woning tot een mooi geheel kan brengen en voldoende warmte krijgt in de ruimte. Je kan het binnenklimaat goed houden, zonder dat je hiervoor nog radiatoren nodig hebt in een te kleine ruimte. De luxe die je hiervoor terugkrijgt, kan jou helpen om meer van de woning te genieten.

Verlichting toevoegen aan jouw panelen

Je moet dan bekijken welke opties het beste bij je passen. Eén van de mogelijkheden die je hebt, is een infrarood paneel met verlichting. Deze panelen kan je zowel op het plafond plaatsen als aan de muren. Niet alleen krijg je met deze panelen meer warmte in een ruimte, maar ook direct voldoende verlichting. Je kan er dan voor kiezen om sfeerverlichting te plaatsen, maar ook voor de fellere lampen die jou helpen om werkzaamheden uit te voeren. Ieder paneel brengt dan direct een geheel andere ervaring in de ruimte. Je hebt voldoende mogelijkheden om de ruimte van een geheel andere uitstraling te voorzien als je deze panelen plaatst.

inspiratiebrochures1.png

De beste keuze maken voor panelen

Bekijk goed welk infrarood paneel met verlichting het beste bij iedere ruimte past. Niet alleen de afmetingen en de vorm maken het verschil, ook heb je verschillende kleuren. Iedere kleur zorgt dat je de panelen volledig aan jouw woning en het interieur aanpast. Je kan hiervoor adviezen opvragen bij de professional en van hieruit kijken naar de mogelijkheden. Zet de verschillende factoren voor jezelf op een rij, zo weet je zeker dat je jouw panelen binnen een korte tijd kan plaatsen en geniet je van de warmte en luxe die je in de woning creëert. Het wooncomfort is voelbaar beter. 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide