1106
Een slimme thermostaat voordelig wonen
Gepubliceerd: 03-12-2021 Laatste update: 25-11-2021

Van slim tot stom, van zuinig tot inefficiënt, de wereld van slimme thermostaten van toonaangevende merken zoals Nest, Nefit, Vaillant, Atag, Anna en Honeywell en meer verbeteren de comfort van wonen.

Wil je de allerbeste slimme thermostaat in huis installeren?

Nest Smart Thermostat en Honeywell smart thermostaat staan bekend als de beste en een van de meest populaire slimme thermostaten in Europa, de belangrijkste functies tussen hen vergelijken en ontdekken waarom sommige een beetje slimmer zijn dan andere.

inspiratiebrochures1.png

Je hebt waarschijnlijk gehoord van de Honeywell slimme thermostaat en de Nest slimme thermostaat, de ‘premium’ marktleiders, maar er zijn natuurlijk veel meer opties. Het belangrijkste doel van een slimme thermostaten is om u te helpen uw energieverbruik te controleren en te bewaken, u wilt dat het gebruiksvriendelijk, eenvoudig te installeren en echt efficiënt is om u te helpen uw energieverbruik onder controle te houden en u hopelijk wat geld te besparen in de verwerken.

Slim wonen met genot van een thermostaat

Woon genot met slimme thermostaten maken het verwarmen van uw huis super gemakkelijk, met behulp van innovatieve technologieën worden uw routines aangeleerd en creëren organisch verwarmingsschema welke aansluit bij uw behoeften en gewoonten.

Slimme Thermostaten bieden u de meest geoptimaliseerde verwarming ervaring voor uw huis en aansluitend de meest besparingen op uw verwarmingskosten. Ze werken samen met een app op uw smartphone of uw online account om uw verwarming namens u te regelen. Het woongenot is op de meest zuinige wijze fantastisch geoptimaliseerd.

De slimme thermostaat maakt van uw CV, of het nu centrale verwarming of vloerverwarming is, een slim verwarmingssysteem. De thermostaat kan worden aangepast aan het interieur van uw huis met een reeks opties voor personalisatie en door een Warmup Slimme Thermostaat te gebruiken naast onze MyHeating- en AutoSwitch-apps, kunt u in totaal £ 378 besparen op uw jaarlijkse energierekening

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide