3518
De invloed van design radiatoren op je interieur

Radiatoren: ze zijn nog steeds de meeste gebruikte manier om een huis te verwarmen. Radiatoren hebben veel praktische voordelen, maar wist je dat ze ook een design element in je interieur kunnen vormen? Geen noodzakelijk kwaad, maar een stijlvolle aanwinst voor je badkamer. Met de mooie radiatoren van nu wordt je interieur er alleen maar beter op!

De voordelen

Ook nu er veel meer manieren zijn om een huis te verwarmen kiezen mensen nog graag voor radiatoren; soms in het hele huis, soms in een deel van de ruimtes. Een groot voordeel van radiatoren is namelijk dat je ze individueel kunt bedienen. Waarom energie verspillen aan het verwarmen van de bovenverdiepingen als je de hele dag beneden zit? Bovendien kun je gemakkelijk de verwarming in de badkamer even aanzetten om de handdoeken te drogen, of in de hal wanneer de jassen druipen van de regen.

Radiatoren zijn betaalbaar, en je verwarmt er snel even een ruimte mee. Maar welke invloed hebben ze op je interieur?

Design radiatoren

Dat hangt er helemaal vanaf wat voor radiatoren je aanschaft! Ouderwetse verwarmingselementen vormen al gauw een obstakel in je interieur, maar de designradiatoren die je tegenwoordig kunt kopen maken je woonruimte alleen maar mooier. Je herkent er eigenlijk geen verwarming meer in! Kies een radiator die precies past bij de woonruimte en je interieur: bijvoorbeeld een hoog en slank model in antraciet. Of juist een kleine, vierkante radiator die mooi in de keuken past. Er bestaan designradiatoren met sierlijke, ronde vormen. En dubbelzijdige radiatoren, die op twee manieren te plaatsen zijn: met reliëf of juist glad.

Handdoekradiator

Ook wanneer je woning over vloerverwarming beschikt is het fijn om in de badkamer een speciale handdoekradiator neer te zetten. Enerzijds omdat je de handdoeken snel kunt drogen, en ze warm zijn als je onder de douche vandaan stapt. Maar ook omdat je de temperatuur in de badkamer dan individueel kunt reguleren: zo is de doucheruimte een heerlijk warme plek! Bovendien geeft een design handdoekradiator je badkamer een stijlvol karakter, en maak je deze tegelijkertijd gezellig door je mooiste handdoeken erover te draperen. Wat een radiator al niet kan doen!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners