9347
Sfeerhaarden trends najaar 2018
Gepubliceerd: 17-11-2018 Laatste update: 10-10-2022

Tijdens de donkere, koude herfstdagen zitten we het liefste binnen. Pak een goed boek, schenk een wijntje in en steek de haard aan! Kalfire, fabrikant van hoogwaardige gas- en houthaarden, deelt de laatste haardentrends van dit seizoen.

Persoonlijk design
Wist je dat er honderden verschillende soorten haarden bestaan? Bij het ontwerpen van een Kalfire-haard staan design en persoonlijke stijl altijd centraal. Zo is er voor iedereen een passende haard. Of je nu kiest voor een strakke gashaard of een sierlijke houthaard: het is altijd een op maat gemaakt design-exemplaar dat bij jouw unieke smaak past.

Smart home proof
In moderne huishoudens zijn steeds meer apparaten met elkaar door technologie verbonden. De gashaarden van Kalfire passen perfect in zo'n smart home. Je kunt de gesloten gashaarden namelijk via de iMatch app op je smartphone of tablet bedienen. Op die manier zet je de haard aan of uit en regel je de hoogte van de vlammen. Ook kun je hiermee de energiezuinige ECO-stand inschakelen.

inspiratiebrochures1.png

Haard als roomdivider
Een van de haardentrends in 2018 is de haard als roomdivider. Een haard kan op die manier twee ruimtes verdelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een haard tussen de keuken en de woonkamer? Met zo'n roomdivider heb je vanuit beide ruimtes optimaal zicht op het vlammenspel, waardoor de haard perfect past in het interieur. Daarmee wordt het zowel een sfeermaker als eyecatcher in je huis.

Minimalistisch ontwerp
Tegenwoordig zijn haarden steeds meer een integraal onderdeel van het interieur. Ze worden naadloos opgenomen in de ruimte, bijvoorbeeld in een boekenkast of tv-meubel. Het kader en andere metaaldelen zijn hierbij steeds minder zichtbaar en dit zorgt voor een minimalistische en pure uitstraling. Bovendien creëer je een eenheid en rust in huis.

Vraag hier de gratis sfeerhaarden brochures aan met de laatste trends


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide