2671
Safretti haard
Gepubliceerd: 06-10-2015 Laatste update: 18-01-2022

Sfeer, warmte en pure stijl; sfeerhaarden zijn het helemaal. Pronkstuk van de woonkamer of sfeervolle toevoeging. Het open vuur is terug van eigenlijk nooit weggeweest. Dat vuur niet uit oubollige haarden hoeft te komen, bewijst Safretti met een viertal nieuwe lijnen, die menig hart vurig zullen doen kloppen van verlangen.

Belangrijk detail is ook de bio-alcohol. Daardoor heeft elke Safretti het predikaat Ecohaard. Alle haarden van Safretti branden op bio-alcohol. De milieuvriendelijke brandstof uit suikerbieten, 100 % natuurlijk. De CO2 die bij de verbranding vrijkomt wordt gecompenseerd door de CO2 die de suikerbiet verbruikt in het groeiproces. Elke haard brandt 5 tot 8 uur lang op een reservoir van 2 liter bio-alcohol. Door de puur natuurlijke samenstelling ontstaan geen donkeren plekken boven het vuur op muren of plafond. Er is simpelweg geen walm of rook.

Puur design en nog milieuvriendelijk ook. Alle ecohaarden zijn vervaardigd uit RVS met gepoedercoat staal of RVS met aluminium. Pronkstuk is sfeerhaard Riviera. Ontworpen door de bekende ontwerper Jort Mercuur. Verkrijgbaar in een enkele of dubbele versie, houdt deze open sfeerhaard het midden tussen een design plantenbak en een flatscreen tv.

inspiratiebrochures1.png

Ook een befaamd ontwerper als Jan des Bouvrie ontwerpt haarden voor Safretti. Haard Cubico is verkrijgbaar in zowel een lage als een hoge variant. Leuk is de muurhaard. Cubico is ook vrijstaand verkrijgbaar. Fijn, omdat het flakkerend vuur dan vanuit alle hoeken in het zicht blijft. Ook lekker om rondom het vuur te schuiven. Cubico is het nieuwe brandend hart van de woonkamer.

Een schilderij vol vuur? Sfeerhaard Ambiente lijkt op een schilderij lijst, maar dan met echt vuur. Waarbij de vlammen een bewegende schildering der natuur zijn. Origineel is ook hoekhaard Passionata. De ronde voorvorm zorgt ervoor dat twee muren perfect op elkaar aansluiten, een perfecte haard voor overgangsstukken. Maar natuurlijk ook gewoon als rechte haard verkrijgbaar.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide