2321
GO-Living
Gepubliceerd: 09-10-2012 Laatste update: 28-04-2017

Nieuw, warm, sfeervol, milieuvriendelijk én een bijzonder design; dat zijn de EcoSmart open haarden die ervoor zorgen dat de koude, natte wintermaanden die voor de deur staan wel erg gezellig worden. De verschillende modellen op www.go-living.nl te bewonderen. Wat deze open haarden zo bijzonder maakt is dat ze geen afvoer nodig hebben, maar branden op bio-ethanol, een milieuvriendelijke brandstof.

De tijd dat een open haard alleen was weggelegd voor mensen met een schoorsteen ligt gelukkig achter ons. De EcoSmart haarden zijn niet alleen een lust om naar te kijken, maar ook ideaal voor alle type woon- en leefruimten zoals: appartementen, woningen, horecagelegenheden en kantoren. De open haarden hebben namelijk geen afvoerkanaal nodig omdat ze branden op gedenaturaliseerde ethanol. Deze milieuvriendelijke brandstof bestaat uit restafval van biologische producten. Het verbruik aan zuurstof in een woonkamer is vergelijkbaar met het branden van zes kaarsen, dus uiterst veilig. De mooie, gele vlam, die warmte produceert, is geurloos en brandt rustig. Een ander voordeel is dat er geen sprake is van rook, roet, as of vuurspetters. Daarnaast is de EcoSmart haard een gebruiksvriendelijk product. De sfeer van traditionele haarden, vormgegeven in een modern en luxe design, met alle voordelen van deze tijd; dat is een EcoSmart haard. De verschillende modellen, variërend van een verplaatsbaar meubelstuk met een glazen of MDF omlijsting tot een roestvrijstalen inbouw haard, zijn op www.go-living.nl te bestellen. GO-Living is een onderdeel van DECOUSSEMAECKER Interieurs. Interieurvormgever Guido Decoussemaecker is enorm enthousiast over de EcoSmart haarden. GO-Living verkoopt alleen eigen meubelontwerpen en zorgvuldig uitgekozen designproducten zoals de EcoSmart haarden.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide