909
store h2o dirk geurts

Dik Geurts Haardkachels B.V. introduceerde in Brussel het eerste model van de Nieuwe generatie CV haarden; de Store H2O. Doorontwikkeling op de inmiddels bekende Lars CV haard heeft geleid tot nog meer efficiëntie, gebruiksgemak en een uniek design.

Zoals we van Dik Geurts gewend zijn onderscheidt de nieuwe Store H2O zich allereerst door zijn unieke, eigenzinnige en robuuste design. In vergelijking met andere CV haarden, die over het algemeen nogal traditioneel zijn vormgegeven, is de Store H2O van Dik Geurts daarentegen een ware blikvanger in het interieur. Bovendien heeft Dik Geurts met deze Store H2O de efficiëntie van haar CV haarden verbeterd en voorziet daarmee in de toenemende vraag naar hogere waterzijdige vermogens.

Van het totale vermogen van de Store H2O (10-15 kW) wordt zeker 60% aan het water afgegeven. Dit komt onder andere omdat de Store H2O is voorzien van een watermantel die zich geheel rondom de haard bevindt. Hierdoor wordt optimaal gebruik gemaakt van de directe warmte van het vuur, die nu al het water in de mantel rondom de haard verwarmt. Tevens wordt het water nog eens extra verwarmd doordat opstijgende rookgassen eerst door de warmte wisselaar worden geleid alvorens ze in de afvoer verdwijnen. Tot slot is de ruit voorzien van dubbele beglazing. Hierdoor houdt de Store H2O nog meer warmte vast en haalt Dik Geurts het optimale rendement uit de haard. Doordat er relatief weinig vermogen (+/- 4 kW) de ruimte in gaat waar de haard staat is het mogelijk deze riante haard met een breed en vol vuurzicht ook in kleinere ruimtes te plaatsen.

Naast efficiëntie heeft Dik Geurts bij de ontwikkeling van de Store H2O ook gelet op gebruiksgemak. Zo is de Store H2O voorzien van een reinigingsindicator, welke rood oplicht wanneer de warmtewisselaar gereinigd dient te worden. Zo hoeft u zelf niet te onthouden wanneer u de warmte wisselaar voor het laatst heeft gereinigd. Ook het reinigen van de warmte wisselaar gaat in vergelijking met andere CV haarden verrassend eenvoudig. Via de binnenzijde van de haard kan men na verwijdering van de bovenplaat gemakkelijk bij de warmtewisselaar. Een borstel voor het reinigen van de warmtewisselaar wordt standaard meegeleverd.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners