1121
sfeerhaard
Gepubliceerd: 19-09-2016 Laatste update: 27-03-2018

Een serie compacte moderne houtkachels geschikt voor nagenoeg elke situatie en voor een scherpe prijs. De Jøtul F 130 serie onderscheid zich door zijn convectie in het gietijzer van de mogelijkheid geeft om de afstand tot brandbare materialen, aan de achterzijde en zijkant zo kort mogelijk te houden.Jøtul lanceert de nieuwe Jøtul F 130 serie.

 

Een serie compacte moderne houtkachels geschikt voor nagenoeg elke situatie en voor een scherpe prijs. De Jøtul F 130 serie onderscheid zich door zijn convectie in het gietijzer van de mogelijkheid geeft om de afstand tot brandbare materialen, aan de achterzijde en zijkant zo kort mogelijk te houden. De Jøtul F 130 serie is zeer gebruiksvriendelijk wat zorgt voor een vermindering van 40 % van de uitstoot en laag houtverbruik t.o.v. traditionele houtkachels.

Jøtul F 145
De Jøtul F 145 is voor degene die compact, modern en toch voor een traditionele vormgeving kiest. Gebouwd van gietijzer, een schone verbranding wat voldoet aan de strengste normen zorgt ervoor dat de Jøtul F 145 u jaren warmte geeft.

Jøtul F 370 advance series
De Jøtul F 370 is een iconisch en prijswinnend ontwerp. Na jaren het meest succesvolle model te zijn geweest werd het tijd voor vernieuwing. De Jøtul F 370 Advanced series is het modernste en meest geavanceerde wat op dit moment op de markt te krijgen. De verbrandingstechniek is in samenwerking met de Noorse Universiteit voor technische wetenschap ontwikkeld. Deze houtkachel is zeer gebruiksvriendelijk, heeft een schone verbranding en door het grote glas oppervlak heeft u een prachtig zicht op het vuurbeeld.

Scan 1010 concept:
Twijfelt u tussen een inbouwhaard of een vrijstaande kachel? Wilt u flexibel zijn in uw opbergruimte. De Scan 1010 concept biedt u alle mogelijkheden. De Scan 1010 kan zowel op de vloer worden gezet en aan de muur worden gehangen. Door de flexibele boxen die u bij de Scan 1010 kunt plaatsen kunt u deze haard zelf opbouwen zoals u dit wenst en eventueel zelf later uitbreiden. De verbrandingstechniek van de Scan 1010 is zoals u van de Deense fabrikant kunt verwachten. Geavanceerd, doordacht en gebruiksvriendelijk.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide