08
za, aug

De Jøtul F 370 Advance heeft een iF DESIGN AWARD gewonnen in de categorie meubeldesign. De iF DESIGN AWARD is de oudste Duitse en een van 's werelds meest prestigieuze ontwerpprijzen. Hij wordt al meer dan zestig jaar uitgereikt voor de mooiste en beste designproducten.

 

De Jøtul F 370 Advance overtuigde de jury, die bestaat uit 58 experts van over de hele wereld, met het tijdloze maar toch moderne gietijzeren design en goed zicht op het vuur. De concurrentie was enorm: er waren meer dan 5.500 inzendingen uit 59 landen, die allemaal hoopten op dit bewijs van kwaliteit. Jøtul is één van 's werelds toonaangevende fabrikanten van kachels en haarden. Dit iconische en succesvolle ontwerp is gemaakt in samenwerking met Hareide Design. Het is voor het eerst dat Jøtul AS deze ontwerpprijs wint.

Over de iF DESIGN AWARD
De iF DESIGN AWARD wordt al zestig jaar beschouwd als een internationaal erkend kwaliteitskeurmerk voor exceptioneel design. Het iF-label staat wereldwijd bekend als een kenmerk voor eersteklas ontwerpen, wat de iF DESIGN AWARD een van de belangrijkste ontwerpprijzen ter wereld maakt.

Ook leuk om te lezen