1326
Stûv 16

Vijf jaar na zijn geboorte weet de Stûv16 nog steeds te bekoren. Om nog beter aan specifieke behoeftes te voldoen, bestaat hij nu in twee nieuwe vormen: de Stûv16-up voor de zwevende versie en de Stûv16-schouw die deze compacte en lichte haard omtovert tot een echte schouw met een hedendaagse look. Beide types behouden de kwaliteiten die hun succes uitmaken.

De kwaliteiten van de Stûv16 De elegante, compacte en milieuvriendelijke Stûv16 is een ode aan het minimalisme in zijn puurste vorm. Alle aandacht gaat zo uit naar het essentiële: het vuur.

De Stûv16 blijft in zijn eenvoud niettemin een haard die uitzonderlijk presteert:  • Hij gaat open met een scharnierdeur. Het vergrendelingsmechanisme van de deur garandeert een doorgedreven dichtheid, waardoor de Stûv16 uitzonderlijke thermische prestaties levert.

  • Zijn milieuprestaties zijn opmerkelijk (0,09% CO-uitstoot, drie keer minder dan het vereiste niveau voor het verkrijgen van het Flamme Verte label!).

  • Hij is al uitgerust voor aansluiting op buitenlucht (onmisbaar voor lage energie woningen).

  • Hij is verkrijgbaar in drie breedtes (58cm, 68cm en 78cm)

     
De Stûv16-schouw

Een all-in-one oplossing! De Stûv16-schouw is tegelijk haard, schouw en houtblokkenberging. Door de metalen schouw moet de haard niet volledig ingebouwd worden en is er een minder diepe nis vereist. Bovendien is er na zijn installatie geen metselwerk nodig. Zijn geïntegreerde houtblokkenberging verleent de haard een praktische en decoratieve toets.

De Stûv16-up

De opgehangen versie van de Stûv16 is ongetwijfeld de meest minimalistische en benadrukt zijn radicale kubusvorm. Hij wordt eenvoudig tegen een muur gehangen, komt niet in aanraking met de vloer en is gemakkelijk te onderhouden. Deze zwevende en heel hedendaagse kachel geeft de kamer een unieke uitstraling.

De andere producten van het Stûv16 gamma

De Stûv16-cube: de eerste van het gamma. Hij is eenvoudig, herleid tot het essentiële en wordt op een ladensokkel met praktische opbergruimtes geplaatst, en integreert zich in alle eenvoud in uw interieur.

De Stûv16-H: deze praktische en functionele kachel is uitgerust met een houtblokkenberging.

De Stûv16-in: hij kan zonder grote werken in een bestaande of nieuwe schouw worden ingebouwd.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners