1827
Nieuwe houthaarden Bellfires
Gepubliceerd: 10-10-2012

Het exclusieve Bellfires maakt sinds jaar en dag naam met haarden met een weergaloze vormgeving en ongeëvenaarde kwaliteit. Wederom maakt dit topmerk zijn reputatie volledig waar met een nieuwe lijn houthaarden met liftdeur: Slide Bell.

én een open én een gesloten haard

De Slide Bell is een opmerkelijke houthaard, waarin markante vormgeving, optimaal gemak en zeer hoog rendement perfect samengaan. De haard is voorzien van een royale liftdeur. Is die deur omhooggeschoven, dan is de Slide Bell een echte open haard, met een knisperend en geurig houtvuur. In omlaag geschoven toestand biedt de haard nog steeds een onbelemmerd zicht op de vlammen, maar haalt nu probleemloos een erg hoog rendement.

Zuiver, zuinig en comfortabel

De Slide Bell is voorzien van een solide dubbelwandig convectiesysteem, van waaruit de verwarmde lucht zich verspreidt. Met een optionele extra convectieset en een krachtig ventilatorsysteem, wordt de warmte nog sneller en gelijkmatiger over de ruimte verdeeld. Dankzij een uitgekiend beluchtingssysteem is de verbranding erg zuiver. Goed voor de omgeving én de ruit van de haard hoeft maar zelden te worden schoongemaakt.

Onmiskenbaar Bellfires

De Slide Bell is uiterst duurzaam en degelijk, vervaardigd uit de allerbeste materialen, volgens een zeer doordachte constructie. Maar ook de minimalistische vormgeving is onmiskenbaar Bellfires. In een schouw of in een moderne haardpartij: de Slide Bell voegt zich probleemloos naar ieders wensen en is daarmee een verrijking van elk interieur.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide