1146
Barbas Energa
Gepubliceerd: 05-10-2012

Energa inbouw-houthaarden zijn strak én levendig als een schilderij. Een sieraad voor elke muur. Na de succesvolle lancering van het kleinere model 60/45, is de Energa-collectie nu uitgebreid met de grotere versies 70/55 en de 70/55 Tunnel; een zogenaamde doorkijkhaard voor toepassing tussen twee ruimtes. De Energa is een klassieker van Barbas, nu in een compleet re-design: met het hoogste rendement, de laagste fijn-stof uitstoot en een geheel vernieuwd uiterlijk.

Noviteiten
Energa 60/45, 70/55 en 70/55 Tunnel De nieuwe Energa is een eigentijdse houtgestookte inbouwhaard met een royale draaideur. Deze geeft een prachtig schouwspel op de houtblokken. Uiteraard voldoet de Energa aan de allerlaatste normen op het gebied van verbrandingseisen en emissie-eisen.

Zelfontworpen keramisch filter
Nieuw is het gebruik van een door Barbas zelf ontworpen keramisch fijnstoffilter, die het fijn-stof tot ver onder de norm reduceert. Door de enorme warmtereflectie zorgt het keramisch filter voor een betere verbranding met als resultaat een hoger rendement. Daarbij houdt de sponsachtige structuur van het keramiek eventuele gloeiende deeltjes tegen, waarmee de kans op schoorsteenbrand afneemt. En nog een vierde pluspunt: het filter isoleert erg goed, waardoor de temperatuur in de schoorsteen lager zal zijn en meer warmte afgeeft aan zijn omgeving, met €e ook hierdoor - een hoger rendement als gevolg. Ideaal: het filter behoeft geen onderhoud.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide