1373
Houthaarden Stuv
Gepubliceerd: 29-10-2012 Laatste update: 28-04-2017

Deze resoluut hedendaagse haard volgt uw wensen. Drie gebruiksfuncties en talrijke integratiemogelijkheden die u een leefomgeving op maat bieden.

Geen energievreter maar even performant
De haard werd speciaal ontworpen voor lage energie woningen. Dergelijke woningen zijn beter geïsoleerd en zijn uitgedacht om het energieverbruik binnen de perken te houden. De Stûv 30-compact in heeft een kleinere verbrandingskamer en een verminderd vermogen. Wanneer hij optimaal functioneert, kan de haard een rendement van meer dan 80% bereiken! Enkele houtblokken zullen al volstaan om een voldoende hoeveelheid warmte te produceren. Naast een volledigere en dus schonere verbranding biedt deze compacte haard ook een uitstekende natuurlijke convectie.

Respect voor het milieu
Verwarming op hout biedt meer dan ooit een ecologisch en duurzaam alternatief. De Stûv 30-compact in bewijst dit dagelijks: zijn zeer kleine uitstoot van fijne deeltjes beantwoordt aan de meest strikte normen (Din+, BlmschV, 15A) waardoor hij slechts heel weinig vervuilt.

Rechtstreekse inlaat voor buitenlucht
Deze is verplicht voor passieve woning. Het is de haard zelf die rechtstreeks buiten de nodige lucht voor de verbranding onttrekt. Eens ze verbrand zijn, ontsnappen de gassen via de schoorsteen zonder in te werken op de omgevingslucht in de kamer.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide