1135
Unilux Barbas
Gepubliceerd: 05-10-2012

Klein maar fijn. Compact maar compleet. Met Unilux biedt Barbas een eigentijdse inzethaard die dankzij haar geringe inbouwdiepte eigenlijk overal toegepast kan worden. Zowel toepasbaar in grote als in kleine (woon)kamers. En zowel voor bestaande als nieuwe haardpartijen. Kenmerkend voor alle Unilux-varianten is het grote glasoppervlak, waardoor een optimaal zicht geboden wordt op het houtvuur.

De kaderloze uitvoeringen passen perfect in interieurs waar een strakke en afgemeten inbouw gewenst is. De vlakke uitvoering met een vierzijdige lijst kan zwevend aan de muur bevestigd worden; als een levend schilderij. Uiteraard kan de Unilux, met driezijdig kader, ook gecombineerd worden met een (bestaande) stijlschouw voor een sfeervolle houthaard met wat meer body.

Rendement. Unilux-inzethaarden zijn weliswaar klein qua formaat, maar groots qua warmteafgifte. Het geavanceerde verbrandingssysteem zorgt voor een optimale regelbaarheid en een sys eteem erendement van maar liefst 84%. Daarmee is dit toestel verbrandingstechnisch gezien één van de meest efficiënte haarden.

Milieu. Barbas brengt sfeer met groot respect voor het milieu en dat tegen budgetvriendelijke prijzen, aldus Eric Smit, voorzitter Europese Werkgroep Fijnstofemissie en product eont ewik eke elaar bij Interfocos. Vroeger moest een groot aantal houtblokken aangedragen worden om het behaaglijk warm te maken. De moderne, energiezuinige haarden van Barbas verwijzen dit beeld voorgoed naar het verleden. Vanwege de zeer lage emissie wordt voldaan aan de strengste eisen waardoor ze heel schoon branden.

Nieuw: zwart gescreend glas. Voor haar Unilux haarden heeft Barbas keuze uit twee deuren: de bestaande, traditionele deur met een stalen kader van 50 mm en €e nieuw €e een moderne deur met een strakker kader van 35 mm én zwart gescreend glas. Mooi minimalistisch. Er is keuze uit vier modellen waarbij nu de moderne deur met gescreend glas is toegevoegd: de Unilux 40, 52, 55 en 65, refererend aan de breedtematen .

Vrijstaande houthaard Eco 60
Nieuw in de uitgebreide Eco-lijn van Barbas is de Eco 60, een stalen vrijstaande houthaard van 60 cm breed met een hoog systeemrendement (82%) en hoge warmteafgifte. De Eco 60 heeft een moderne industriële look en laat zich heel logisch bedienen. Deze Eco-houthaard heeft zowel een boven- als achteraansluiting, zodat de haard in iedere situatie optimaal tot zijn recht komt. Optioneel is een metalen vloerplaat verkrijgbaar om de haardplaats in stijl te completeren.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide