630
 Cuatro van Barbas

Het is herfst. De bladeren vallen van de bomen en de dagen worden korter, maar vooral ook guurder en grijzer. Nog even en de winter komt. Dé tijd bij uitstek om het binnen éxtra comfortabel en behaaglijk te maken. Gezellig in alle rust op de bank met een goed boek, of samen genieten van een heerlijk glas wijn voor een knisperend houtvuur. Een droom? Niet met een Barbas houthaard. Laat u betoveren door het prachtige vlammenspel en maak uw droom dit seizoen nog werkelijkheid.

Barbas Cuatro
Behaaglijke warmte én sfeer? Een hoog rendement én een strakke vormgeving? Dat is de houtgestookte inbouwhaard Cuatro van Barbas ten voeten uit! Ten opzichte van een traditionele open haard biedt Cuatro dankzij een geavanceerde verbrandingstechniek en een optimaal geïsoleerd interieur een voelbaar hoger rendement. Daarbij verloopt de verbranding veel schoner en milieuvriendelijker.

Strak design
Kenmerkend voor de Cuatro is een riant glasoppervlak voor een optimaal zicht op het vuur. De vormgeving is strak, zonder overbodige details. De handgreep is vrijwel onzichtbaar geïntegreerd in het design en de Cuatro heeft een vlakke stookbodem. Een ijzersterke inbouwhaard, naar keuze met of zonder kader, die ook in bestaande vuurplaatsen ingebouwd kan worden. Cuatro: een aantrekkelijke alleskunner. En 100% Dutch Design!

Drie modellen
Cuatro is verkrijgbaar in drie modellen, met verschillende afmetingen: de bescheiden Cuatro 60, de iets grotere Cuatro 70 en de royale Cuatro 80; beginnend vanaf een vermogen van 6 kW, oplopend tot de Cuatro 80 die met zijn vermogen van 12 kW zelfs de allergrootste ruimte verwamt. Cuatro is optioneel verkrijgbaar met een convectieset en een krachtig ventilatorsysteem voor een snelle verdeling van de warmte.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners