2159
Helex houthaard
Gepubliceerd: 09-10-2012 Laatste update: 28-04-2017

Helex, trensetter in sfeerverwarming, introduceerts het merk Waterford op de Nederlandse haardenmarkt. Waterford is een fabrikant uit Ierland die al meer dan 100 jaar kwalitatief bijzondere gietijzeren houtkachels produceert. De vier waterford kachels die Helex introduceert verschillen van afmeting, vormgeving en capaciteit.

Alle modellen zijn standaard leverbaar in de kleuren zwart gespoten, bruin emaille en blue/black emaille. Op aanvraag zijn de kachels leverbaar in blauw- en groen emaille. De Waterford houtkachels hebben een uitgesproken klassieke uitstraling, maar kunnen goed geplaatst worden in een eigentijds interieur.

Klein en compact
Het Waterford assortiment bestaat uit vier uiteenlopende kachels, zodat er voor elke situatie een passende kachels is. De Oisin, slechts 39 cm breed en 53,5 cm hoog, is het kleinste model. De glasruit geeft een mooi zicht op het vuurbeeld en verder is de Oisin ook geschikt om kolen te stoken. De Fionn is 37 cm breed en 65 cm hoog, maar door de hoge smalle poten blijft het een zeer compacte kachel die makkelijk in een keuken geplaatst kan worden. De spijltjes op de deur geven de kachel een klassieke finishing touch. Beide kachels hebben een mooie houten greep om de deur van de verbrandingskamer te openen.

Grote sfeermakers
De Erin en Ashling zijn de twee grote kachels in het assortiment. De Erin heeft een>afmeting van 59 cm breed en 75 cm hoog. Deze hachels heeft twee houten grepen; één voor de verbrandingskamerdeur en één voor de aslade. Bovendien heeft de Erin een klassiek embleem van een kasteel aan de zijkant erin gegoten. De Asling is met een breedte van 67,6 cm en een hoogte van 66 cm het grootste model. Deze kachel heeft een behoorlijke capaciteit (max 12 kW) en kan dan ook mooi in de grotere woonkamer geplaatst worden. Bij beide kachels is duur-stoken mogelijk. Dit houdt in dat er s nachts doorgestookt kan worden, zodat u s morgens een warme woonkamerWonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide