1456
Escamo 200 Barbas
Gepubliceerd: 08-10-2012 Laatste update: 20-03-2022

Met de hout-inbouwhaarden Escamo 200, 300 en 400 zet Barbas deze winter iedereen in vuur en vlam. De haarden brengen niet alleen warmte maar met de Escamo wordt de klassiek/elegante huiskamer het middelpunt van gezelligheid en sfeer.

De haarden uit het Escamo programma zijn voorzien van een schuifdeur, waardoor de haard 2 gebruiksmogelijkheden heeft. Met een gesloten deur creëert men een hoog rendement toestel en met de glazen schuifdeur omhoog ontstaat er een openhaard. De schuifdeur is voorzien van een handgreep waardoor de deur gemakkelijk te openen is. De ruit is vervaardigd uit één stuk. Dit biedt niet alleen een goede blik op het vuur maar hierdoor is de glasruit ook eenvoudig te reinigen.

De Escamo-haarden zijn perfect in een hoek en vlak in te bouwen. Men kan kiezen tussen een uitvoering met gietijzeren lamellen of gele binnenpanelen (Aluker panelen). Als optie is een perma air ventilator leverbaar die bijdraagt aan een nog hoger rendement.

Barbas levert standaard een asemmer en RVS remplaat. Verder is het vermogen van de haard 8-10 kW en de rookgasafvoer meet 150 mm voor de Escamo 300 en 200 mm voor de Escamo 200 en Escamo 400.



Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide