1354
Faber

We zitten weer middenin de koude maanden van het jaar en brrr.. wat is het soms koud! Juist in deze tijd zitten zitten we veel binnen en is het heerlijk om in een lekker warm huis te wonen. En wat is er nou gezelliger dan lekker voor de haard te zitten met een lekkere kop thee of andere versnapering.

 

Wil je een haard in je woning dan heb je tegenwoordig veel keuze in soorten en maten sfeerhaarden. Sommige sfeerhaarden vereisen dat je een schoorsteen op je woning hebt. Ook zijn er sfeerhaarden die op het centrale ventilatiesysteem kunnen worden aangesloten. Maar er zijn ook sfeerhaarden die helemaal geen afvoer nodig hebben.

Het gemak van een gashaard
Wil je niet steeds naar buiten voor een paar houtblokken of de rook van houtvuur in huis? Overweeg dan eens een gashaard. Het voordeel van een gashaard is dat deze een gesloten verbrandingssysteem heeft. Dit wil zeggen dat de lucht voor de verbranding van buiten wordt gehaald en door hetzelfde kanaal worden de rookgassen ook weer naar buiten toe afgevoerd. Daarnaast is een gashaard zeer gebruiksvriendelijk. Met slechts 1 druk op de knop zet je de haard aan. Een gashaard heeft een lange levensduur en heeft maar weinig onderhoud nodig.

Gashaarden leveren de gezelligheid van echt houtvuur. Bij de nieuwste modellen zie je bijna geen verschil meer met een echt knapperend houtvuur. De temperatuur van de haard kan je met een thermostaat instellen en beïnvloeden. Gashaarden zijn tevens in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Denk hierbij aan inzethaarden, inbouw gashaard, vrijstaande gaskachels, gevelkachels, afvoerloze gashaarden en hangende gashaarden.

Wil je meer weten over gashaarden neem dan eens een kijkje op de website van haardenexpert.nl. Hier vind je een groot aanbod van gashaarden van verschillende merken zoals de Faber gashaard en de Bellfires gashaard. Maar ook van andere merken heeft haardenexpert een ruim assortiment.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners